Γαλάτσι: Η στιγμή της πτώσης του 45χρονου από τον 5ο όροφο

Σώθηκε από θαύμα -Αποκλειστικές εικόνες Star από τη στιγμή της διάσωσης

Τύχη βουνό είχε ο 45χρονος άνδρας στο Γαλάτσι, ο οποίος έπεσε από τον πέμπτο όροφο. Γλίτωσε καθώς προσγειώθηκε στην τέντα του φούρνου που βρισκόταν από κάτω. Η κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star και ο Άρης Λάμπος κατέγραψαν αποκλειστικές εικόνες την ώρα της διάσωσης, ενώ η κάμερα ασφαλείας καταγράφει τη στιγμή της πτώσης. 

Γαλάτσι: Έπεσε από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας και σώθηκε

Στο σημείο έχουν καταφθάσει δυο πυροσβεστικά οχήματα και ένα ασθενοφόρο. Ο κόσμος που έχει συγκεντρωθεί παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα την επιχείρηση των πυροσβεστών.    

«Του έδωσα τις πρώτες βοήθειες» 

Την ώρα της πτώσης, κάτω από την τέντα βρισκόταν ο φύλακας – άγγελος του 45χρονου, ο οποίος περιέγραψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star την προσπάθειά του να τον σώσει μέχρι να έρθουν οι πυροσβέστες. 

Ζήτησα μια σκάλα, ανέβηκα πάνω. Επειδή είμαι γυμναστής ξέρω από πρώτες βοήθειες. Το πρώτο που κοίταξα ήταν να δω αν είναι εν ζωή. Είδα τους σφυγμούς. Υπήρχε πραγματικά είχε αισθήσεις. Προσπαθούσα να του μιλήσω δεν απαντούσε. 

Οι διασώστες κατάφεραν να τον κατεβάσουν και ο άνδρας μεταφέρθηκε με φορείο στο ασθενοφόρο. Ο άνδρας νοσηλεύεται με κατάγματα στον Ερυθρό Σταυρό. Όλοι ωστόσο προσπαθούν να καταλάβουν τον λόγο για τον οποίο έπεσε και αν πρόκειται για ατύχημα.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top