Γκλέτσος: «Κάποιος εκεί ψηλά μου έδωσε λίγη ζωή ακόμα»

Σμπαράλια έγινε το αυτοκίνητό του από τη σύγκρουση

Σε κατάσταση σοκ παραμένει ο Απόστολος Γκλέτσος μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε, όταν το αγροτικό του αυτοκίνητο συγκρούστηκε με αγριογούρουνο. 

Το αυτοκίνητο του Απόστολου Γκλέτσου μετά τη σύγκρουση - φωτογραφία: tvstar.gr

Τροχαίο για τον Απόστολο Γκλέτσο: Αναποδογύρισε πέντε φορές το όχημά του

«Βλέπω ένα μαύρο πράγμα να κινείται και συνειδητοποιώ ότι είναι γουρούνι, αγριογούρουνο. Κάνω παρατιμονιά να το αποφύγω και βλέπω ότι αρχίζει το αμάξι να μου φεύγει. Πατάω φρένο, αλλά το αμάξι έφευγε ακόμα χειρότερα. Στη δεύτερη παρατιμονιά το αμάξι έφυγε και πήρε 5 τούμπες.  Η θέση του οδηγού ήταν στο έδαφος, έβλεπα χώμα και τραβήχτηκα, πήγα στη θέση του συνοδηγού άνοιξα την πόρτα και βγήκα έξω. Κάποιος εκεί ψηλά μου έδωσε λίγη ακόμα ζωή», δήλωσε ο πρώην δήμαρχος Στυλίδας για το ατύχημα που είχε. 

Σοκαρισμένος παραμένει ο Απόστολος Γκλέτσος μετά το τροχαίο - φωτογραφία: tvstar.gr

Ο ίδιος στάθηκε τυχερός, καθώς τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι, όμως τα τροχαία με αγριογούρουνα αυξάνονται συνεχώς, καθώς είναι ανεξέλεγκτη η αναπαραγωγή τους. 

Για το λόγο αυτό, αποφασίστηκε η λήψη μέτρων, ώστε να μην θρηνήσουμε θύματα. 

«Σε κάθε δασαρχείο έχουν συγκροτηθεί δεκαμελή συνεργεία, τα οποία απαρτίζονται από κυνηγούς αναγνωρισμένων κυνηγητικών συλλόγων, έναν δασοφύλακα και επικουρικά από έναν θηροφύλακα Το κρέας θα δίδεται στα ευαγή κοινωνικά ιδρύματα», είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star o Γιώργος Χριστοδούλου, ομοσπονδιακός θηροφύλακας, μέλος της Δ΄ Κυνηγητικής Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδος.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top