Εισβολή κακοκαιρίας από τα δυτικά - Πότε «φτιάχνει» ο καιρός

Τι ανέφερε στο Star ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς

Το δεύτερο κύμα κακοκαιρίας του φετινού φθινοπώρου βρίσκεται σε εξέλιξη.  Ξεκινώντας από τα νοτιοδυτικά, κινήθηκε προς την Κεντρική Ελλάδα και ανατολικότερα,  φέρνοντας βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. 

Παρακολουθήστε καθημερινά την πρόγνωση του καιρού σύμφωνα με την Ε.Μ.Υ. από το Star

Όπως ανέφερε ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, «σήμερα στη Θεσσαλία σημειώθηκαν από 15 έως 25 χιλιοστά βροχής, στη Στερεά  από 20 έως 35 χιλιοστά βροχής, στη βορειοανατολική Πελοπόννησο από 10 έως 20 χιλιοστά , στα νησιά του Ιονίου από 15 έως 30 χιλιοστά βροχής και στις Κυκλάδες από 15 έως 20 χιλιοστά». 

Ενδεικτικό της ....φθινοπωρινής τρέλας του καιρού είναι πως το πρωί, την ώρα που το θερμόμετρο έδειχνε 22 βαθμούς στη Λίνδο και 21 στο Ρέθυμνο, ο υδράργυρος στη Φλώρινα και την Πτολεμαΐδα κατρακυλούσε στους μόλις... 4 βαθμούς Κελσίου! 

Σύμφωνα με τον κ. Κολυδά, από αύριο το πρωί προς το μεσημέρι τα φαινόμενα σιγά- σιγά θα εξασθενήσουν , θα επηρεαστεί το ανατολικό Αιγαίο καθώς επίσης το νότιο Ιόνιο και η Δυτική Πελοπόννησος. Κατά τη διάρκεια του απογεύματος τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν σε όλη τη χώρα και ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση. 

Από την Τετάρτη το θερμόμετρο θα χτυπήσει και πάλι τοπικά τους 26 βαθμούς Κελσίου. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top