Δήμος Αθηναίων: Anti-graffiti και καθαρισμός πλατείας στον Κολωνό

Συνεχίζονται οι δράσεις και οι παρεμβάσεις στην πόλη

Η πλατεία Σωτήρη Πέτρουλα στον Κολωνό

Σε μία σειρά δράσεων στην πλατεία «Σωτήρη Πέτρουλα» στον Κολωνό, προχώρησαν χθες Κυριακή ενισχυμένα συνεργεία του Δήμου της Αθήνας, που συνεχίζουν τις παρεμβάσεις τους σε 129 γειτονιές της Αθήνας ακόμα και τα Σαββατοκύριακα.

Αλλάζει η Πλατεία Εξαρχείων: Έργα ανάπλασης από τον Δήμο Αθηναίων

Δύο υδροφόρες, δύο πλυστικά οχήματα  και εργάτες οδοκαθαρισμού πραγματοποίησαν καθαρισμό αλλά και αποκαταστάσεις όπου χρειαζόταν στην πλατεία στον Κολωνό.

Συγκεκριμένα τοποθετήθηκαν καινούργια επιδαπέδια καλαθάκια και αποσύρθηκαν όσα ήταν κατεστραμμένα, όπως ζητούσαν καιρό τώρα οι κάτοικοι της περιοχής. Επίσης βάφτηκαν τα παγκάκια στην πλατεία, τα επιστήλια καλαθάκια όπως και οι κολώνες φωτισμού της ενώ τα ειδικά συνεργεία αφαίρεσαν το γκράφιτι από το μαρμάρινο σιντριβάνι της πλατείας.

Στόχος είναι, οι ελεύθεροι χώροι της Αθήνας, να μην είναι απλά περάσματα αλλά ο προορισμός για κατοίκους και επισκέπτες» λένε στο επιτελείο του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος φροντίζει σε πολλές περιπτώσεις να είναι παρών στις επιχειρήσεις αυτές, όπως συνέβη και αυτό το Σαββατοκύριακο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top