Σύζυγος πρώην υφυπουργού Οικονομικών πέθανε μέσα σε ασθενοφόρο

Δραματικές στιγμές κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο Ιωαννίνων

Μέσα στο ασθενοφόρο κατά τη μεταφορά της στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, άφησε την τελευταία της πνοή καθηγήτρια Φιλοσοφίας, του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και σύζυγος πρώην υφυπουργού Οικονομικών. 

Όπως αναφέρει το Ilialive.gr, η γυναίκα συμμετείχε στο 28ο Διεθνές Συνέριο Φιλοσοφίας στην Αρχαία Ολυμπία. 

Κατά τη διάρκεια περιπάτου το μεσημέρι του Σαββάτου στο κέντρο της Ολυμπίας κατέρρευσε και διακομίστηκε αμέσως στο νοσοκομείο του Πύργου, όπου έδειξε να συνέρχεται. 

Οι γιατροί διέγνωσαν ότι είχε υποστεί ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής και ζήτησαν τη μεταφορά της στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, καθώς δεν λειτουργεί η καρδιοθωρακοχειρουργική κλινική του νοσοκομείου του Ρίου. 

Γύρω στις 18:30 το απόγευμα το ασθενοφόρο ξεκίνησε από τον Πύργο, όμως λίγο έξω από την Άρτα, η κατάσταση της γυναίκας επιδεινώθηκε δραματικά. Η γιατρός που τη συνόδευε μαζί με τους διασώστες κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να την κρατήσουν στη ζωή, όμως η κατάστασή της ήταν πολύ βαριά και η γυναίκα κατέληξε μέσα στο ασθενοφόρο. 

Η σορός της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Άρτας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της. 

Νωρίτερα, είχε ειδοποιηθεί και ο σύζυγός της να μεταβεί στα Ιωάννινα, όμως μετέβη στην Άρτα, όταν του μετέφεραν τα δυσάρεστα νέα. 

Ο σύζυγος της εκλιπούσης υπήρξε πρώην υφυπουργός Οικονομικών και σημαίνον στέλεχος της ελληνικής οικονομίας, ενώ και σήμερα κατέχει σημαντική θέση. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top