Νέα επίθεση ροτβάιλερ: Πήδηξε κι άρχισε να δαγκώνει κοριτσάκι στο πρόσωπο

«Την τρύπησε και έχει κάταγμα στο αυτί» λέει η μητέρα της δίχρονης

Δείτε το video τoυ κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star

«Ευτυχώς γλιτώσαμε τα χειρότερα». Με αυτά τα λόγια, η μητέρα του δύο ετών κοριτσιού που έπεσε θύμα επίθεσης από ροτβάιλερ, περιέγραψε καρέ-καρέ πώς το σκυλί πήδηξε από την πόρτα και δάγκωσε το παιδάκι στο πρόσωπο.

«Όπως κάθε ημέρα πήγαμε για καφέ στη θεία μου απέναντι από το σπίτι μας».Την ώρα εκείνη ο σκύλος ήταν στο επάνω διαμέρισμα, καθώς το σπίτι ήταν διώροφο. Κάποια στιγμή και ενώ βρίσκονταν όλοι κάτω, το ροτβάιλερ «προφανώς πήδηξε από την πόρτα, καθώς οι συγγενείς μου έχουν διπλό σύρτη και ξαφνικά το είδαμε να επιτίθεται στο παιδί», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η Σαββατούλα Διαμαντίδου.

Ροτβάιλερ επιτέθηκε και τραυμάτισε κοριτσάκι δύο ετών στην Πέλλα

Οι μισοί έπεσαν πάνω στον σκύλο για να τον σταματήσουν και οι άλλοι μισοί απομάκρυναν το κοριτσάκι.

Το καλό είναι ότι μόλις το σκυλί επιτέθηκε στην κόρη μου στο πρόσωπο, έπεσε κάτω η μικρή και για αυτό δεν της έκανε μεγάλη ζημιά, δεν την δάγκωσε δυνατά. Κάποια ράμματα χρειάστηκαν στο πρόσωπο, καθώς την τρύπησε και έχει ένα κάταγμα στο αυτί, που λίγο μας ανησυχεί, μάλλον από την πτώση. Δόξα τω θεώ προλάβαμε τα χειρότερα.

Τραγωδία στα Γλυκά Νερά: Η οικογένεια του μωρού θέλει πίσω το ροτβάιλερ

Όπως τόνισε το σκυλί το γνώριζαν από κουτάβι, πήγαιναν στο σπίτι της θείας της σε καθημερινή βάση και μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε δείξει ποτέ επιθετική συμπεριφορά στο παιδί. «Κάθε ημέρα έβλεπε τη μικρή, δε νομίζω ότι ζήλεψε το παιδί» είπε η Σαββατούλα Διαμαντίδου.

Μητέρα Στάθη: «Είδα τα Ροτβάιλερ να κατασπαράζουν το παιδί μου»

Πεντάχρονη έχασε το μάτι της μετά από επίθεση Ροτβάιλερ

Η διοικήτρια του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς και Άγιος Δημήτριος», Μελπομένη Τσούγκα, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, είπε ότι «το παιδί νοσηλεύεται στην παιδοχειρουργική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Γεώργιος Γεννηματάς». 

Διαγνώστηκε με κάταγμα στο κρανίο στο σημείο του αυτιού, έχει εκχυμώσεις στο πρόσωπο από την πτώση, δε διατρέχει όμως κίνδυνο η ζωή του» και υπογράμμισε πως «βρίσκεται υπό φαρμακευτική αγωγή και σήμερα θα το δει ωτορινολαρυγγολόγος». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top