Κρήτη: Καλά στην υγεία του το παιδί που δέχτηκε επίθεση από το λυκόσκυλο

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε

Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα για την πορεία της υγείας του 7χρονου που δέχθηκε επίθεση από το λυκόσκυλο της οικογένειας, στην περιοχή της Χερσονήσου στην Κρήτη, χθες, σύμφωνα με το cretalive. 

Κρήτη: Σκύλος δάγκωσε παιδί στο πρόσωπο - Στο χειρουργείο ο 7χρονος

Η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε το αγόρι ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο, με την περιπέτεια του πιτσιρικά να έχει ευτυχώς αίσια έκβαση. Το σκυλί δάγκωσε το αγόρι στο πρόσωπο και συγκεκριμένα στη μύτη. 

«Θεωρώ ότι θα έχει πολύ καλή εξέλιξη κι όλα θα πάνε καλά, θα πάνε κατ’ ευχήν» δήλωσε ο αναπληρωτής διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιάννης Φανουργιάκης στο cretalive και πρόσθεσε: 

«Η κλινική μας ΩΡΛ, στελέχη της οποίας θα αναλάβουν την αντιμετώπιση του περιστατικού, αποτελεί σημείο αναφοράς σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο. Πιστεύω ότι από ιατρικής άποψης θα γίνει το καλύτερο δυνατό και το περιστατικό θα έχει μία πολύ καλή εξέλιξη, ανάρρωση - αποκατάσταση. Όλα θα πάνε καλά κι όλο αυτό θα αποτελεί μία πολύ δυσάρεστη ανάμνηση τόσο για τον ίδιο το μικρό, όσο και για την οικογένειά του».

Το περιστατικό στην Κρήτη έρχεται λίγες μέρες μετά τον θάνατο βρέφους στα Γλυκά Νερά από επίθεση που δέχτηκε από το ροτβάιλερ της οικογένειας. 

Γλυκά Νερά: Το σκυλί κουνούσε το μωρό πέρα δώθε πάνω από τα έπιπλα

Τραγωδία Γλυκά Νερά: Οι γονείς θα αποφασίσουν για την τύχη του ροτβάιλερ

Ο 7χρονος φέρεται να έπαιζε με το λυκόσκυλο, όπως έκανε συχνά. Για λόγο που δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί, το κατοικίδιο πόνεσε και αντέδρασε επιτιθέμενο στο παιδί.

Αναμένονται καταθέσεις και από τους γονείς του παιδιού, ενώ κατόπιν υποδείξεως του εισαγγελέα, δεν έγιναν συλλήψεις. Η υπόθεση θα ακολουθήσει τη διαδικασία της προκαταρκτικής έρευνας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top