Τι απαντά ο δικηγόρος που φέρεται να κακοποιούσε την κόρη του κηπουρού του

«Με έμπλεξαν για να καλύψουν κάποιον άλλον»

Δείτε στο video από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star το χρονικό της υπόθεσης που έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία της Λαμίας 

Αρνείται τα πάντα ο γνωστός δικηγόρος, ο οποίος φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά την 11χρονη κόρη του κηπουρού του από την ηλικία των 8 ετών.

Μιλώντας με αλλοιωμένη φωνή στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τη δημοσιογράφο Γιώτα Κηπουρού, τόνισε πως «είναι αθώος», έκανε λόγο για «σκευωρία οικονομικής φύσεως» και τόνισε πως τονίζει πως «οι άνθρωποι που τον κατηγορούν και τον ενέπλεξαν, καλύπτουν κάποιον άλλον» που έκανε ό,τι έκανε στο ανήλικο κοριτσάκι.

Δειτε στο video τι απάντησε ο δικηγόρος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Φέρεται να ασελγούσε στην 11χρονη όσο ο πατέρας της φρόντιζε τον κήπο

Την ίδια στιγμή νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση που έχει σοκάρει τη Λαμία.

Φθιώτιδα: Γνωστός δικηγόρος κατηγορείται για αποπλάνηση 11χρονης

Ο φερόμενος ως δράστης, εναντίον του οποίου έχει ασκηθεί δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα, κατηγορείται πως κακοποιούσε το κοριτσάκι από το 2016 έως και το 2019.

Το lamiareport αναφέρει πως ο δικηγόρος που είναι από την Αθήνα και έχει το εξοχικό του σε παραθεριστικό οικισμό της Φθιώτιδας, έβρισκε την ευκαιρία να πλησιάσει την ανήλικη, την ώρα που ο πατέρας της εργαζόταν στον κήπο του εξοχικού του. Φέρεται μάλιστα να την ξεγελούσε με διάφορα δώρα και υποσχέσεις.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η 11χρονη έλυσε τη σιωπή της και αποφάσισε να βάλει τέλος στον εφιάλτη μιλώντας στους γονείς της.

Πριν από λίγες μέρες ολοκληρώθηκε η προκαταρκτική εξέταση όπου η 11χρονη εξετάστηκε από παιδοψυχολόγους. Παράλληλα υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση, η οποία έδειξε ότι υπάρχει ρήξη παρθενικού υμένα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star δεν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. Αύριο ο γνωστός δικηγόρος αναμένεται να έρθει στα δικαστήρια της Λαμίας για να καταθέσει στον ανακριτή, καθώς είναι κατηγορούμενος σε βαθμό κακουργήματος για αποπλάνηση ανηλίκου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top