Πλήθος κόσμου στη γενική συνέλευση του Εκπαιδευτικού Ομίλου Πουκαμισάς

Τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς προσφέρουν πρότυπες εκπαιδευτικές υπηρεσίες

γενική συνέλευση φροντιστήρια Πουκαμισάς

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα, πλήθος κόσμου και στιγμές υπερηφάνειας και συγκίνησης έλαβε χώρα και φέτος η Γενική Συνέλευση του Εκπαιδευτικού Ομίλου Πουκαμισάς.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα  την Κυριακή 8/9 και ώρα 10:00 στο Αμφιθέατρο Εκδηλώσεων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και ήταν χωρισμένη σε δύο βασικές ενότητες. 

Στο πρώτο μέρος παρουσιάστηκε στο σύνολο των εκπαιδευτικών του Ομίλου, ο απολογισμός του Ακαδημαϊκού έτους 2018-2019, καθώς και οι αξιολογήσεις του εκπαιδευτικού έργου που συντελείται στα Φροντιστήρια Πουκαμισάς. Ειδικότερα ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Πουκαμισάς έχει σχεδιάσει και υλοποιεί ένα πολυεπίπεδο σύστημα αξιολογήσεων, το οποίο αναλύει πολλά στοιχεία και λαμβάνει υπόψη του τόσο τις επιδόσεις των μαθητών, όσο και την ίδια τη γνώμη των μαθητών, αλλά και των γονέων και κηδεμόνων τους, για τις υπηρεσίες που απολαμβάνουν, με στόχο το εκπαιδευτικό έργο που παράγεται από τον Όμιλο, να βελτιώνεται και να βρίσκεται συνεχώς στο υψηλότερο επίπεδο.

Πλήθος κόσμου στη Γενική Συνέλευση του Εκπαιδευτικού Ομίλου Πουκαμισάς

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Πουκαμισάς βράβευσε τους μαθητές όλων των τάξεων, που διακρίθηκαν για τη συνέπεια και τη βελτίωσή τους, όσο και απένειμε δώρα, αλλά και χρηματικά έπαθλα στους μαθητές που όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος αρίστευσαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις και εισήχθησαν στις πρώτες σχολές της επιλογής τους.   

Τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς εδώ και 31 χρόνια προσφέρουν πρότυπες εκπαιδευτικές  υπηρεσίες, με συνέπεια, πίστη στο λειτούργημα τους εκπαιδευτικού και αγάπη πρωτίστως για τους μαθητές τους, ενώ λειτουργούν σε 65 σημεία σε όλη την Ελλάδα, τα οποία μπορείτε να βρείτε μπαίνοντας στο site τους poukamisas.gr 


 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top