Θήβα: «Μόνη λύτρωση να βοηθήσω την Αλεξία» λέει ο 54χρονος κατηγορούμενος

Πέντε μήνες μετά την τραγωδία σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή του

Πέντε μήνες έχουν περάσει από την τραγωδία στις Θεσπιές, όπου ένας 54χρονος πατέρας τριών παιδιών είχε πυροβολήσει στον αέρα ανήμερα του Πάσχα την ώρα του γλεντιού.

Ξαφνικά η 8χρονη Αλεξία που έπαιζε στην αυλή του σπιτιού της στο απέναντι χωριό, έπεσε αιμόφυρτη στο έδαφος από την αδέσποτη σφαίρα που δέχτηκε.

Καθηλωμένη 5 μήνες στο Παίδων η 8χρονη Αλεξία- Πατέρας: «Έκλεισε ένα σπίτι»

Μητέρα 8χρονης Αλεξίας: «Ξαφνικά έχω ένα παιδί φυτό στο κρεβάτι»

Η 8χρονη Αλεξία που τραυματίστηκε σοβαρά από την αδέσποτη σφαίρα

Σχεδόν μισό χρόνο μετά το περιστατικό ο κατηγορούμενος σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή του και μέσω του δικηγόρου του δηλώνει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ότι προσεύχεται κάθε μέρα να γίνει καλά το παιδί.

Η Αλεξία ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά πέντε μήνες μετά το περιστατικό

"Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό το οποίο έγινε. Δεν μπορώ...Προσεύχομαι κάθε μέρα να γίνει καλά αυτό το κοριτσάκι. Πώς θα ζήσω με αυτό το βάρος στη ζωή μου". Αυτά είναι τα λόγια του 54χρονου, τα οποία μετέφερε ο δικηγόρος του, Αλέξης Στεφανάκης.

Ο κατηγορούμενος μετά την τραγωδία έχει κλειστεί στον εαυτό του. Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται και η κόρη του, η οποία επαναλάμβανε στη δικαστική αίθουσα την πρόθεση της οικογένειά της να σταθεί στην 8χρονη Αλεξία.

Ο πατέρας μου είναι συγκλονισμένος. Δεν πάει ούτε μέχρι το μπαλκόνι. Όλοι είμαστε συγκλονισμένοι. Θα βοηθήσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε αυτό το παιδάκι.

Την ίδια στιγμή η οικογένεια της Αλεξίας ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά. Τα έξοδα για την αποθεραπεία της είναι τεράστια και οι γονείς δεν μπορούν να τα καλύψουν. ‘Εχουν εγκαταλείψει τις δουλειές τους και βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό του παιδιού. Η Αλεξία η οποία στα 8της χρόνια δίνει τη σκληρότερη μάχη της ζωής της.

Ο 54χρονος κατηγορούμενος

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο πατέρας της μικρούλας, Λουκάς Σαμαρτζής, δήλωσε:

«Ακριβώς 5 μήνες. Ένα βάσανο σκέτο. Oύτε μιλάει ούτε τίποτα. Μόνο κουνάει λίγο τα άκρα του. Όλο το μυαλό εκεί, είναι γιατί να τύχει σε έμενα αυτό το πράγμα».

«Nτροπή του, κατέστρεψε μια οικογένεια, έκλεισε ένα σπίτι ουσιαστικά» είπε. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top