Δυστύχημα λούνα παρκ: «Ράγισαν» καρδιές στην κηδεία της 14χρονης Σεράινας

Τραγικές φιγούρες η μητέρα της και τα αδέλφια της - Απών ο πατέρας της

Δείτε πλάνα από την κηδεία της 14χρονης στον Αλμυρό Βόλου 

Πρόσωπα σκυθρωπά. Παιδιά ντυμένα στα μαύρα και ένα τεράστιο «γιατί» στο τελευταίο αντίο της 14χρονης Σεράινας στον Βόλο που βρήκε τραγικό θάνατο την Παρασκευή όταν έπεσε από το λεγόμενο «χαλί» στο λούνα παρκ.  Ράγισαν και οι πέτρες το πρωί στον Αλμυρό Βόλου. Συγγενείς και συμμαθητές είπαν το τελευταίο αντίο στην 14χρονη μαθήτρια που βρήκε φρικτό θάνατο όταν εκσφενδονίστηκε από παιχνίδι σε λούνα παρκ. Ο πατέρας της δεν κατάφερε να παραβρεθεί στην κηδεία του παιδιού του, καθώς παραμένει στο νοσοκομείο. 

Δάσκαλος 14χρονης: «Μου έλεγε πως της έλειψε πολύ το σχολείο»

«Μου λέει “κύριε μου λείψατε πάρα πολύ αυτό το καλοκαίρι” και λέω “κορίτσι μου θα τα λέμε κάθε μέρα ο Σεπτέμβρης έφτασε, απλά να προσέχεις” και λέει “κύριε εγώ δεν έχω ανάγκη” και τελικά έπρεπε δυστυχώς να προσέχει» περιγράφει ο δάσκαλος της, κ.Θανάσης Αναστασίου.

Η 14χρονη Νίνα που βρήκε τραγικό θάνατο στο λούνα παρκ στον Αλμυρό Βόλου

Η κηδεία της 14χρονης έγινε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου. Τραγικές φιγούρες η μητέρα της και τα δύο μεγαλύτερα αδέφλια της. 

Τραγωδία λούνα παρκ: Έδωσε το “παρών” μέσω του δικηγόρου του ο χειριστής

Θάνατος 14χρονης στο λούνα παρκ: «Καλό ταξίδι μικρή μου σ’αγαπάω»

Η μικρή Σεραϊνα, ένα παιδί με καλλιτεχνικές τάσεις, περίμενε πώς και πώς να ανοίξουν τα σχολεία, όπως ανέφερε ένας από τους δασκάλους της, ο οποίος την είχε συναντήσει πριν λίγες ημέρες. Φέτος θα πήγαινε δευτέρα Γυμνασίου. 

«Ένα παιδί με θετική ενέργεια, που δίψαγε για ζωή. Δυστυχώς, κάποιοι της έκοψαν το νήμα της ζωής τόσο πρόωρα και άδικα» 

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ο θάνατος του άτυχου κοριτσιού προήλθε από βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, καθώς γλίστρησε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες και έπεσε στο κενό από μεγάλο ύψος. 

Με εντολή εισαγγελέα το μηχάνημα του λούνα παρκ θα ελεγχθεί από τρεις πραγματογνώμονες. Αυτό που ζητούν οι δικοί της άνθρωποι είναι να αποδοθούν ευθύνες για τον τραγικό χαμό του παιδιού. 

Ακατάλληλο το «χαλί» του λούνα παρκ για παιδιά

Εντωμεταξύ, ο δικηγόρος της 9χρονης, η οποία είχε τραυματιστεί το 2009 από το ίδιο παιχνίδι, της ίδιας ιδιοκτήτριας, σε πανηγύρι στη Χαλκίδα, αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ότι το λεγόμενο «χαλί» έχει κριθεί ακατάλληλο για παιδιά. 

Μάνα 9χρονης: Ήμουν δίπλα στην κόρη μου όταν έπεσε από το ίδιο παιχνίδι

«Υπάρχει απόφαση του Αρείου Πάγου που επικύρωσε την απόφαση των δικαστηρίων της Χαλκίδας, σύμφωνα με την οποία το συγκεκριμένο μηχάνημα, το χαλί όπως είναι ο τύπος του, δεν προορίζεται για παιδιά. Προορίζεται για ενηλίκους,  γιατί οι θέσεις, η προστατευτική μπάρα, το προστατευτικό σύστημα για τα γόνατα, δεν μπορούν να καλύψουν μικρά σώματα παιδιών. Είναι μόνο για ενήλικες. Αυτή είναι η ετυμηγορία της ελληνικής Δικαιοσύνης» ανέφερε ο κ. Δημητρακόπουλος και πρόσθεσε: 

«Το γνωρίζει και η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ ότι το συγκεκριμένο μηχάνημα είναι λίαν επικίνδυνο, ακατάλληλο για παιδιά». 

Ιδιοκτήτρια λούνα παρκ στο STAR:«Είμαι μάνα, μου σκότωσαν μία κόρη 32 ετών»

 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top