Θάνατος 14χρονης στο λούνα παρκ: «Καλό ταξίδι μικρή μου σ’αγαπάω»

Τη Δευτέρα η κηδεία του άτυχου κοριτσιού

Σε βαρύ πένθος είναι η περιοχή του Αλμυρού μετά την τραγωδία στο λούνα παρκ. Η κηδεία της 14χρονης που σκοτώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, όταν εκσφενδονίστηκε από το παιχνίδι «χαλί», θα γίνει αύριο Δευτέρα, αφού γίνει πρώτα νεκροψία-νεκροτομή στη Θεσσαλονίκη.

Τραγωδία λούνα παρκ:Παρόμοιο ατύχημα το 2009- Μάνα 9χρονης: Είναι δολοφόνοι

Ιδιοκτήτρια λούνα παρκ: Πολύπειρος ο χειριστής–Δεν έχω την παραμικρή ευθύνη

Την ίδια ώρα, ο πόνος της οικογένειας, των συγγενών και των φίλων της 14χρονης μαθήτριας που θα πήγαινε φέτος στη Β’λυκείου , είναι απερίγραπτος.  Η Νίνα ήταν το μικρότερο από τα τρία παιδιά της οικογένειας, τον 18χρονο Παναγιώτη και τη 16χρονη Ευαγγελία.

«Καλό ταξίδι μικρή μου σ’αγαπάω»

Συγκινούν τα λόγια της αδελφής της στο facebook: «Καλό ταξίδι μικρή μου σ’αγαπάω».

«Καλό ταξίδι αγαπημένη μου ξαδερφούλα! τα λόγια είναι φτωχά. Καλό παράδεισο αστέρι μου» είναι τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα στο facebook.

Σταθερή η κατάσταση του πατέρα

Στη Στεφανιαία Μονάδα του Νοσοκομείου Βόλου νοσηλεύεται από χθες ο πατέρας της 14χρονης, οδηγός φορτηγού σε τυροκομική μονάδα της περιοχής, ο οποίος εξαιτίας του σοκ που υπέστη και προβλήματος που ήδη αντιμετώπιζε με την καρδιά του, υπέστη έμφραγμα. Η κατάστασή του πάντως σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς είναι σταθερή και δεν εμπνέει ανησυχία, καθώς οι εξετάσεις του δεν έδειξαν κάτι το ανησυχητικό.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top