Τραγωδία στο λούνα παρκ: Τον χειριστή του παιχνιδιού αναζητά η Αστυνομία

Εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο πατέρας της άτυχης 14χρονης

Τον χειριστή του μοιραίου παιχνιδιού στο λούνα παρκ του Αλμυρού αναζητά τώρα η αστυνομία προκειμένου να δώσει κατάθεση μετά την τραγωδία με την 14χρονη που βρήκε τραγικό θάνατο όταν εκσφενδονίστηκε απο το «χαλί». Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας  παραμένει στο νοσοκομείο του Βόλου,  καθώς υπέστη έμφραγμα μετά την τραγωδία.. 

Το σημείο στο οποίο βρήκε τραγικό θάνατο η 14χρονη σε λούνα παρκ

Ο χειριστής του παιχνιδιού που ειναι υπήκοος Μπαγκλαντές, όταν εμφανιστεί  θα φωτίσει με την κατάθεσή του  την ταχύτητα με την οποία κινούνταν το παιχνίδι την ώρα που εκσφενδονίστηκε το άτυχο κορίτσι. Προς το παρόν δεν ειναι κατηγορούμενος καθώς δεν εχει ασκηθεί ποινική δίωξη.

Η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ μετά την κατάθεση της αφέθηκε ελεύθερη, ενώ ο δικηγόρος της Χρήστος Νάστος υποστήριξε ότι ο εργαζόμενος που χειριζόταν το μηχάνημα έχει μεγάλη εμπειρία.     

Ιδιοκτήτρια λούνα παρκ: Πολύπειρος ο χειριστής–Δεν έχω την παραμικρή ευθύνη

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΕΜΦΡΑΓΜΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ 14ΧΡΟΝΗΣ 

Η οικογένεια και οι φίλοι της 14χρονης δεν μπορούν να πιστέψουν  την τραγωδία. Η σορός θα εξεταστεί απο ιατροδικαστή τις επόμενες ώρες. Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας  νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Βόλου μετά το έμφραγμα που υπέστη .Η κατάστασή του απο τους γιατρούς κρίνεται σταθερή.  

Τραγωδία στο λούνα παρκ Αλμυρού: Στο νοσοκομείο ο πατέρας της 14χρονης

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ 

Επισκέπτες και εργαζόμενοι στο παζάρι του Αλμυρού καταγγέλλουν ότι το παιχνίδι πήγαινε πολύ γρήγορα. Όσοι είδαν το κορίτσι να φεύγει από το παιχνίδι το βράδυ της Παρασκιές  είναι σε κατάσταση σοκ. Το κορίτσι έφυγε απο τη θεση του, χτύπησε στους  προβολείς και στη συνέχεια έπεσε στο κενό.  

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ STAR:  Η ΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΕΙΧΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ ΤΟ 2009 

Η Ιδιοκτήτρια της επιχείρησης είχε κατηγορηθεί το 2009 για τον τραυματισμό ενός κοριτσιού 9 ετών  ενώ βρισκόταν στο ίδιο παιχνίδι όπως και η 14χρονη .Το κοριτσάκι έφυγε  απο 10 μέτρα ύψος και βρεθηκε στο κενό .

Για την υπόθεση αυτή η ιδιοκτήτρια καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλάκιση με τριετή αναστολή. Η μητέρα του κοριτσιού ξέσπασε μιλώντας στο Star, περιγράφοντας το περιστατικό. 

Στον χώρο του λούνα παρκ θα γίνει και πραγματογνωμοσύνη  με εντολή  εισαγγελέα.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top