Οικογενειακή τραγωδία στην Κυπαρισσία: Αυτό είναι το σπίτι του ζευγαριού

Χαροπαλεύει η σύζυγος - Την πυροβόλησε στο μέτωπο

Σοκαρισμένη είναι η μικρή κοινωνία του Στασιού Κυπαρισσίας από το τραγικό συμβάν που διαδραματίστηκε χθες. Ένας 78χρονος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός από πυροβολισμό στην αυλή του σπιτιού του, ενώ η 70χρονη σύζυγός του που δέχτηκε πυροβολισμό στο μέτωπο, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. 

Κυπαρισσία: Νεκρός άνδρας στην αυλή του - Τραυματισμένη η γυναίκα του

Το επικρατέστερο σενάριο της οικογενειακής τραγωδίας, στο οποίο καταλήγουν οι αρχές είναι αυτό της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της αυτοκτονίας. Το ενδεχόμενο της ληστείας έχει σχεδόν αποκλειστεί, καθώς στο σπίτι δεν υπάρχουν ευρήματα ή σημάδια διάρρηξης.

Ο άνδρας φέρεται να πυροβόλησε τη σύζυγό του μέσα στο σπίτι και στη συνέχεια, θεωρώντας ότι τη σκότωσε, να βγήκε στην αυλή και να αυτοπυροβολήθηκε στο στήθος. Το πιστόλι μικρού διαμετρήματος βρέθηκε δίπλα του. 

Το ζευγάρι Γερμανών διατηρούσε την κατοικία στο Στασιό Κυπαρισσίας εδώ και 20 χρόνια ενώ πηγαινοερχόταν στη Γερμανία.

Οι πυροβολισμοί ακούστηκαν νωρίς το πρωί της Πέμπτης 29 Αυγούστου Ένας γείτονας ειδοποίησε την αστυνομία ειδοποίησε γείτονας γύρω στις 10 το πρωί, ο οποίος πέρναγε από το σημείο και είδε αιμόφυρτο στην αυλή τον 78χρονο.

Η μικρή κοινωνία του Στασιού είναι ανάστατη και βαθιά σοκαρισμένη, ενώ περιγράφει το ζευγάρι σαν ήσυχο, το οποίο είχε κοινωνικές επαφές με τους κατοίκους.

πηγή: gargalianoionline.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top