Χρυσούπολη Καβάλας- Γείτονες δράστη: Έβριζε κι έκανε χυδαίες χειρονομίες

Για αντικοινωνική συμπεριφορά κάνουν λόγο- Πήρε προθεσμία ν' απολογηθεί

Ο δράστης του διπλού φονικού στη Χρυσούπολη Καβάλας ισχυρίζεται ότι αυτός ήταν που δέχθηκε επίθεση από τα θύματα, την 76χρονη μητέρα και τον 42χρονο γιο της, τους οποίους πυροβόλησε και σκότωσε. Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και εμφανίστηκε μετανιωμένος. Ζήτησε και πήρε προθεσμία μέχρι την επόμενη Παρασκευή για να ετοιμάσει την απολογία του. 

Την ίδια ώρα, η σοκαρισμένη τοπική κοινωνία, κάνει λόγο για έναν προβληματικό χαρακτήρα. 

Χρυσούπολη Καβάλας - Δράστης διπλού φονικού: «Τους έφαγα και τους δύο»

Διπλό φονικό στην Καβάλα: Σκότωσε μητέρα και γιο για το πάρκινγκ

Φαίνεται πως ήταν κοινό μυστικό στη Χρυσούπολη, ότι ο δράστης εδώ και πολύ καιρό είχε αντικοινωνική συμπεριφορά. Δεν ήταν και λίγες οι φορές που έβριζε και έκανε χυδαίες χειρονομίες στις γυναίκες που έβλεπε μπροστά του στον δρόμο, σύμφωνα με μαρτυρίες των περίοικων. 

Μάλιστα κάποιοι γείτονες, του είχαν κάνει έντονες συστάσεις. Μιλούν ακόμη και για εμφανή ψυχολογικά προβλήματα του 42χρονου,  που αν είχαν αντιμετωπιστεί έγκαιρα με ιατρική βοήθεια, δε θα είχαμε φτάσει σε αυτή την τραγική κατάληξη. 

Ο κατηγορούμενος ωστόσο, από την πλευρά του ισχυρίζεται ότι έφτασε στα άκρα, γιατί τα θύματα ήρθαν με άγριες διαθέσεις στο σπίτι του και επιτέθηκαν στη μητέρα του. Μάλιστα όπως ισχυρίζεται, η μητέρα του σηκώθηκε από το τραπέζι όπου έτρωγε μαζί του και βγήκε έξω στην αυλή. Τότε θόλωσε,  πήρε την καραμπίνα βγήκε κι αυτός από το σπίτι και άρχισε να πυροβολεί. Όμως, όπως λέει,  μετάνιωσε  αμέσως για την πράξη του, γι’ αυτό και πέταξε το όπλο και πήγε κατ’ ευθείαν και παραδόθηκε στην αστυνομία. Αυτή αναμένεται να είναι και η βασική υπερασπιστική του γραμμή όταν την επόμενη Παρασκευή βρεθεί ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί.  

Υπενθυμίζεται ότι το διπλό φονικό συγκλόνισε τη Χρυσούπολη, το βράδυ της Πέμπτης 22 Αυγούστου. Ο δράστης φέρεται να ενοχλήθηκε που το 42χρονο θύμα πάρκαρε το μεγάλο του φορτηγό στον δρόμο. Οι πρώτες πληροφορίες λένε πως επιτέθηκε φραστικά στη μάνα του 42χρονου, όταν εκείνη πήγε να πετάξει τα σκουπίδια. Τότε, η 76χρονη πήγε και το είπε στον γιο της. Ο 42χρονος πήγε στη συνέχεια στον γείτονά του, όταν εκείνος ξεπέρασε τα όρια, αρπάζοντας την καραμπίνα και πυροβολώντας εναντίον τους. 

Δείτε ολόκληρο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top