Τήνος: Ανήλικοι ξυλοκόπησαν οδηγό αγροτικού οχήματος

Έγιναν έξω φρενών επειδή αρνήθηκε να τους μεταφέρει

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στην Τήνο. Ανήλικοι στην πλειοψηφία τους τουρίστες ξυλοφόρτωσαν άσχημα οδηγό αγροτικού οχήματος, ο οποίος είναι μόνιμος κάτοικος του νησιού, επειδή αρνήθηκε να τους μεταφέρει με την καρότσα του.

Οι δράστες, μετά από ξενύχτι σε γνωστό club της Τήνου, βγήκαν στον δρόμο να κάνουν ωτοστόπ προκειμένου να επιστρέψουν στη περιοχή της Χώρας, μιας και το μαγαζί το οποίο διασκέδαζαν, απέχει αρκετά χιλιόμετρα από την πόλη.

Για κακή του τύχη, ο οδηγός του αγροτικού εμφανίστηκε μπροστά τους, εκείνοι του έκαναν νεύμα να σταματήσει, κάτι το οποίο τελικά έγινε.

Ωστόσο, όταν ο οδηγός αντιλήφθηκε ότι οι νεαροί ήταν μεθυσμένοι αρνήθηκε να τους μεταφέρει με το όχημά του, γεγονός που τους εξόργισε, με αποτέλεσμα να του επιτεθούν και να τον ξυλοφορτώσουν προκαλώντας του βαρύτατα τραύματα.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το cyclades24.gr, εγκατέλειψαν τον οδηγό αιμόφυρτο επί της περιφερειακής οδού με χτυπήματα σε όλο του το σώμα και κάταγμα στο ένα πόδι, ενώ εκείνοι τράπηκαν σε φυγή.
 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top