Ρόδος: Μήνυσαν τουρίστρια που τους κατήγγειλε για βιασμό

Οι ιατροδικαστικές εκθέσεις είναι εκείνες που φωτίζουν αν υπήρξε βιασμός

Στην αντεπίθεση πέρασαν δυο νεαροί που κατηγορούνται για τον βιασμό μιας νεαρής Νορβηγίδας στη Ρόδο πριν από λίγες ημέρες. Την μήνυσαν καθώς ισχυρίζονται ότι κατήγγειλε βιασμό για να εισπράξει την ταξιδιωτική ασφάλεια.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ

Η Νορβηγίδα που βρισκόταν για διακοπές στη Ρόδο κατήγγειλε τον βιασμό της από έναν νεαρό στις 24 Ιουλίου, ενώ κατηγόρησε και έναν άλλο άνδρα  για συνέργεια. Ακολούθησαν συλλήψεις  καταθέσεις και  απολογίες. Όταν οι νεαροί αφέθηκαν ελεύθεροι αποφάσισαν να μηνύσουν την τουρίστρια καθώς ανακάλυψαν ότι είχε ταξιδιωτική ασφάλεια σε περίπτωση που θα έπεφτε θύμα βιασμού. 

H κοπέλα  μοναδικό σκοπό έχει να εισπράξει την χρηματική της αποζημίωση από την ταξιδιωτική της ασφάλεια, παραβλέποντας και αδιαφορώντας για τον διασυρμό μας και για τις επιπτώσεις που θα είχε η καταδίωξή μας  για το αδίκημα του βιασμού 

ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΟΝ "ΒΙΑΣΜΟ " ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ  ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Στη Ρόδο, την Κρήτη αλλά και τη Ζάκυνθο ορισμένες τουρίστριες καταγγέλλουν δήθεν βιασμό τους με ένα και μόνο σκοπό: να εισπράξουν τα χρήματα της ασφάλειας που φθάνουν ακόμα και τις 10.000 ευρώ .Η αποζημίωση τους δίνεται για ψυχική οδύνη. 
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση Γερμανίδας τουρίστριας στα Μάλια. Κατήγγειλε βιασμό αλλά στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι όλα έγιναν με τη θέλησή της.

Οι ιατροδικαστικές εκθέσεις είναι εκείνες που φωτίζουν αν υπήρξε βιασμός ή όχι. Στην περίπτωση της Νορβηγίδας στη Ρόδο η εξέταση έδειξε ότι δεν υπήρξαν κακώσεις και σημάδια βιασμού.
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top