Τραγωδία με τραμ: Μητέρα 9χρονης στο Star - «Προσεύχομαι για τον νονό της!»

Παρασύρθηκε από το τρένο αλλά πρόλαβε να σώσει την βαφτιστήρα του

Μπροστά στα μάτια της 9χρονης βαφτιστήρας του έχασε τη ζωή του ο 62χρονος που παρασύρθηκε από το τραμ το μεσημέρι της Τετάρτης στον Άλιμο. Η μητέρα του κοριτσιού, που σώθηκε από την ηρωική προσπάθεια του νονού της, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον Γιάννη Σωτηρόπουλο. 

Άλιμος: Παρασύρθηκε από το τραμ αλλά πρόλαβε να σώσει τη βαφτιστήρα του

Λυπάμαι πολύ που έγινε αυτό το τραγικό συμβάν. Μέρα νύχτα προσεύχομαι γιατί ο Πάρης ήταν Κύριος, ήταν άρχοντας σε όλα του. Όλα συνέβησαν σε κλάσματα δευτερολέπτου και αυτός ο άνθρωπος τρόμαξε. Έκανε την κίνηση όμως να σωθεί το παιδί μου. 

Ο άτυχος Πάρης αγαπούσε σαν παιδί του την Καρολίνα, την 9χρονη βαφτιστήρα του. Ακόμα και δευτερόλεπτα πριν αφήσει την τελευταία του πνοή στις γραμμές του τραμ, αυτή μόνο σκέφτηκε να σώσει και όχι τον εαυτό του.

Η Καρολίνα μου είπε ότι το μόνο που αισθάνθηκα ήταν ένα σπρώξιμο και μετά έκανα ένα – δύο βήματα. Μετά λέει γυρνάω και βλέπω ότι ο Πάρης δεν πρόλαβε να πηδήξει και τον πάτησε το τρένο. 

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες έσπρωξε με δύναμη το κοριτσάκι και το έσωσε. 

Η νέα τραγωδία στις γραμμές του τραμ έφερε στην επιφάνεια τα σοβαρά κενά ασφαλείας που υπάρχουν στο δίκτυο αλλά και τις ευθύνες ορισμένων ασυνείδητων πολιτών.    

Σύμφωνα με εκπροσώπους των εργαζομένων πολλοί είναι αυτοί που δεν προσέχουν και διασχίζουν τις γραμμές, απ΄ όπου βρουν κι όχι από τις διαβάσεις. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top