Ναυτική τραγωδία Πόρτο Χέλι: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Γάλλος

Δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 44χρονος Γάλλος χειριστής του ταχύπλοου σκάφους που εμβόλισε την Παρασκευή το βράδυ ένα καΐκι στο Θύνι Αργολίδας, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο δίδυμα αδέλφια και να χαροπαλεύει η αδελφή τους.

Τραγωδία Πόρτο Χέλι:Στον εισαγγελέα σήμερα ο Γάλλος χειριστής του ταχύπλοου

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Νίκο Εμμανουηλίδη, ο Γάλλος κτηματομεσίτης, αφέθηκε ελεύθερος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα με τους περιοριστικούς όρους να εμφανίζεται κάθε μήνα στην πρεσβεία της Γαλλίας στο Βέλγιο και την καταβολή εγγύησης 50.000 ευρώ. 

Δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ

Την ίδια ώρα, βγήκαν τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων, οι οποίες έδειξαν πως δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ. 

Πόρτο Χέλι: Αδέλφια οι δύο νεκροί - Τι υποστήριξε ο χειριστής του σκάφους

Ο 44χρονος παρουσιάστηκε στις αρχές 12 ώρες μετά το δυστύχημα, με τον ίδιο να υποστηρίζει πως δεν είδε το καΐκι κι έπεσε πάνω του. 

Ωστόσο από την έρευνα προέκυψε ότι το καΐκι των άτυχων αδελφών ήταν επαρκώς φωτισμένο, ενώ υπάρχουν καταγγελίες ότι και το συγκεκριμένο σκάφος εθεάθη πολλές φορές τις προηγούμενες μέρες να αναπτύσσει ταχύτητα και να κάνει ελιγμούς. 

Αυτόπτες μάρτυρες σημείωσαν μάλιστα πως το συγκεκριμένο σκάφος όταν αναπτύσσει ταχύτητα σηκώνεται η πλώρη του, με αποτέλεσμα να μην έχει ορατότητα μπροστά του το χειριστής. 

Χαροπαλεύει η 60χρονη γυναίκα

Διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας» νοσηλεύεται η 60χρονη αδελφή των θυμάτων που είχε πάει μαζί τους για ψάρεμα. 

Η γυναίκα δίνει μάχη για τη ζωή της, καθώς έχει βαρύτατα τραύματα στο κεφάλι και στον θώρακα. 

Δείτε εδώ το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top