Πνιγμός 8χρονης στην Κρήτη: «Λυπάμαι, δεν κατάφερα να σε φέρω στο σπίτι»

Συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα της μικρής Ναάμ

Στο νεκροταφείο Γιάκρον του Τελ Αβίβ γράφτηκε η τελευταία πράξη του δράματος του θανάτου της 8χρονης Ναάμ από το Ισραήλ, η οποία πνίγηκε στην πισίνα του ξενοδοχείου, όπου έκανε διακοπές με την οικογένειά της στην Κρήτη.

Κρήτη: Δύο συλλήψεις για τον πνιγμό της 8χρονης σε πισίνα

Τραγική φιγούρα ο πατέρας της, ο οποίος έκανε τους πάντες να ξεσπάσουν σε κλάματα με τα τελευταία λόγια που είπε στο σπλάχνο του όταν το αποχαιρέτησε για πάντα. 

Είναι μια πραγματική τραγωδία. Λυπάμαι που δεν κατάφερα να σε φέρω πίσω στο σπίτι. Ζητώ από τις εταιρείες που οργανώνουν πακέτα διακοπών να ελέγχουν πρώτα τα μέτρα ασφαλείας διότι δεν έχει νόημα σε ένα πάρκο ψυχαγωγίας όπου υπάρχουν χιλιάδες οικογένειες με παιδιά να μην υπάρχει ναυαγοσώστης, ιατρικός εξοπλισμός και προσωπικό πρώτων βοηθειών, είπε ο Όφερ Τσεν, πατέρας της 8χρονης.

Σύμφωνα με μαρτυρία μάλιστα ενός πελάτη του ξενοδοχείου που βρισκόταν μπροστά στην τραγωδία που εκτυλίχθηκε, στην πισίνα δεν υπήρχε ναυαγοσώστης. 

«Είναι πάρα πολλές πισίνες εδώ και πολλές νεροτσουλήθρες, αλλά δεν υπάρχει κανένας ναυαγοσώστης. Χρειάστηκε να περάσουν 20 λεπτά για να έρθει να βοηθήσει κάποιος και 40 λεπτά για να εκκενώσουν το χώρο. Άκουσα ότι ο διευθυντής του ξενοδοχείου άφησε τους υπαλλήλους να ασχοληθούν με την κατάσταση. Μου είπαν ότι έφυγε τρέχοντας και οι άνθρωποι τον έβλεπαν», δήλωσε στο Open. 

Υπενθυμίζεται πως η μικρή Ναά, βρισκόταν στην Κρήτη μαζί με τους γονείς και τα τρία αδέλφια της για τις καλοκαιρινές της διακοπές, όταν και έγινε το κακό. 

Η οικογένειά της βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, ενώ η μητέρα της ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει πως δε θα πάρει στην αγκαλιά της ξανά το κοριτσάκι της. 

«Η οικογένεια είναι συντετριμμένη, είναι καταπληκτικοί άνθρωποι, τους ξέρω προσωπικά. Έχουν τέσσερα παιδιά. Η μητέρα μου έλεγε ότι δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμη τι έχει συμβεί. Είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση», δήλωσε η Χαγκάν Γιακόβ, οικογενειακή φίλη.

Σύμφωνα με την οικογένεια, η 8χρονη φορούσε αναπνευστήρα και βρισκόταν μέσα στο νερό, χωρίς κανείς να έχει καταλάβει τι είχε συμβεί. 

«Το παιδί κατέβηκε από τη νεροτσουλήθρα ενώ φορούσε αναπνευστήρα και όσοι βρίσκονταν δίπλα της θεωρούσαν πως κολυμπούσε ή θα βουτούσε μέσα στην πισίνα. Κατάλαβαν ότι είχε συμβεί κάτι κακό όταν άρχισε να βουλιάζει», τόνισε συγγενής της 8χρονης.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top