Ελευσίνα: Τον βρήκαν κρεμασμένο με σεντόνι στην τουαλέτα των κρατητηρίων

Σε αυτοκτονία παραπέμπουν τα πρώτα ευρήματα του Λιμενικού

φυλακη κελι

Κρεμασμένος μέσα στην τουαλέτα βρέθηκε σήμερα ένας 52χρονος άνδρας, στον χώρο προσωρινής κράτησης του Λιμεναρχείου Ελευσίνας.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 52χρονος αλλοδαπός είχε συλληφθεί το απόγευμα της Κυριακής μετά από καταγγελία 41χρονης γυναίκας, ότι είχε προσπαθήσει να τη βιάσει, την ώρα που η όδια καθόταν σε τοίχο στην οδό Κανελλοπούλου στην Ελευσίνα.Τον φερόμενο ως δράστη είχε αναγνωρίσει η 41χρονη, ενώ πάνω του είχε εντοπιστεί και ένα μαχαίρι.

Τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος ζήτησαν από την ιατροδικαστική υπηρεσία Αθηνών να εξετάσει τόσο την παθούσα όσο και τον κατηγορούμενο, από τον οποίο μάλιστα ελήφθη γενετικό υλικό.

Σήμερα το πρωί, όταν πήγαν να παραλάβουν τον 52χρονο από τα κρατητήρια για να τον οδηγήσουν στον εισαγγελέα, τον εντόπισαν στην τουαλέτα έχοντας αυτοσχέδιο βρόγχο από σεντόνι τυλιγμένο γύρω από τον λαιμό του και δεμένο από επιτοίχιο σωλήνα.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε άμεσα στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ελευσίνας διενεργεί έρευνες για την υπόθεση θανάτου του 52χρονου, ενώ θα πραγματοποιηθεί νεκροτομή για να διασαφηνιστούν οι συνθήκες θανάτου του αλλοδαπού άνδρα, οι οποίες μέχρι στιγμής παραπέμπουν σε αυτοκτονία.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top