Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο στην 44χρονη Γαλλομαροκινή

Ο Γάλλος τουρίστας και σύντροφός τους βρέθηκε κατακρεουργημένος

Η 44χρονη Γαλλομαροκινή εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι ο 57χρονος Γάλλος σύντροφός της, που βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμεναν στην Κρήτη, αυτοτραυματίστηκε.

Η συλληφθείσα υποστηρίζει πως ήταν ανήμπορη και σοκαρισμένη, ώστε να τον αποτρέψει από το αμόκ, το οποίο είχε καταληφθεί, πριν ο ίδιος βάλει τέλος στη ζωή του. Σήμερα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, ο οποίος της άσκησε ποινική δίωξη εις βάρος της για ανθρωποκτονία με δόλο.Η 44χρονη πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή και να οριστεί σε αυτήν δικηγόρος.

Τη στιγμή που η 44χρονη οδηγείται στον Εισαγγελέα/ πηγή φώτο: flashnews

Κρήτη: Νεκρός μετά από χτυπήματα με ψαλίδι - Συνελήφθη η σύντροφός του

Ο 57χρονος Γάλλος τουρίστας βρέθηκε κατακρεουργημένος στο πάτωμα, φέροντας πολλαπλά τραύματα από ψαλίδι κυρίως στην περιοχή της καρδιάς. Ήταν τυλιγμένος με κουβέρτες που είχαν εμποτιστεί με το αίμα του. Η 44χρονη είχε βάλει στο κεφάλι του ένα μαξιλάρι, ενώ το δωμάτιο είχε χαρακτηριστικά σημάδια ότι είχε προηγηθεί καυγάς και πάλη.

«Είχε ψυχολογικά προβλήματα. Το είχε κάνει και στο παρελθόν» ισχυρίστηκε, αποκαλύπτοντας παράλληλα το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε ο φίλος της.

Η γυναίκα αμέσως θεωρήθηκε  ύποπτη για ανθρωποκτονία και η προσαγωγή της μετατράπηκε σε σύλληψη. Το πόρισμα του ιατροδικαστή ήταν ότι τα χτυπήματα του θύματος δείχνουν καθαρή ανθρωποκτονία.

Ο 57χρονος έφερε και αμυντικά τραύματα στην προσπάθεια του να προστατευθεί από τη μανία της 44χρονης φίλης του. Υπάρχει σχετικό αμυντικό τραύμα στην εξωτερική πλευρά της παλάμης του αλλά και στην περιοχή της μασχάλης. Το παζλ ολοκληρώθηκε με την εξέταση της 44χρονης, η οποία βρέθηκε να φέρει κάποιες αμυχές στο σώμα. Επιπλέον αξιολογήθηκε ο σωματότυπός της σε σχέση με τα τραύματα που εντοπίστηκαν στον 57χρονο. Αστυνομικοί εντόπισαν το ματωμένο ψαλιδάκι στο καλάθι απορριμμάτων του μπάνιου, κάτω από σωρούς χρησιμοποιημένων χαρτιών, βουτηγμένων επίσης στο αίμα.

Το ζευγάρι είχε φθάσει στην Κρήτη για τις καλοκαιρινές διακοπές του στις 20 Ιουλίου και επρόκειτο να αναχωρήσουν στις 27 του μήνα. Ήδη από τις τρεις πρώτες ημέρες της διαμονής του στο ξενοδοχείο και στην περιοχή είχε γίνει αντιληπτή η προβληματική τους σχέση, όπως λένε αστυνομικές πηγές. Μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ, οξύθυμη συμπεριφορά, φωνές και καυγάδες.

Πηγή: cretalive
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top