Χαλκιδική: Πέταξε τους ελεγκτές του ΕΦΚΑ έξω από το κατάστημά του

Τους έστειλε στο Κέντρο Υγείας

Θύματα επίθεσης από επιχειρηματία στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής έπεσαν ελεγκτές του ΕΦΚΑ όταν πήγαν στην επιχείρησή του για να κάνουν έλεγχο. 

Σύμφωνα με την καταγγελία των ελεγκτών, όλα έγιναν το περασμένο Σάββατο. Κλιμάκιο τριών υπαλλήλων των Περιφερειακών Ελεγκτικών Κέντρων Ασφάλισης έκανε επιτόπιο έλεγχο σε πλυντήριο επαγγελματικού εξοπλισμού και δέχθηκαν επίθεση από τον ιδιοκτήτη. 

Όπως αναφέρουν ο 49χρονος άρχισε να τους σπρώχνει και να χειροδικεί εναντίον τους, ενώ τους έσπρωξε και από τις σκάλες με αποτέλεσμα να μην ολοκληρωθεί ποτέ ο έλεγχος. 

Οι ελεγκτές πήγαν στην αστυνομία, αφού προηγουμένως πήγαν στο Κέντρο Υγείας, όπου υποβλήθηκαν σε εξετάσεις καθώς είχαν εκδορές στο σώμα και στο πρόσωπο. Η αστυνομία αναζήτησε τον επιχειρηματία για να τον συλλάβει με την αυτόφωρη διαδικασία, αλλά είχε εξαφανιστεί κι έτσι σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του, η οποία υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική αρχή. 

Με ανακοίνωσή τους καλούν επίσης τη διοίκηση του ΕΦΚΑ να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ασφαλή και απρόσκοπτη εργασία τους και ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του δράστη. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top