Αποκλειστικά στο STAR o πατέρας του 27χρονου δολοφόνου της βιολόγου!

Ζήτησε «συγγνώμη» για λογαριασμό του γιου του

Για πρώτη φορά ο πατέρας του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της Αμερικανίδας βιολόγου Suzan Eaton στα Χανιά, σπάει τη σιωπή του. Μιλώντας αποκλειστικά στο STAR και την Τασούλα Παπανικολάου, ζήτησε «συγγνώμη» για το τραγικό έγκλημα

Συντετριμμένος ο πατέρας του 27χρονου προσπαθεί να διαχειριστεί τα όσα έχουν αποκαλυφθεί τις τελευταίες ημέρες με πρωταγωνιστή το γιο του. Ο ίδιος όπως και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του, είναι τα μεγάλα θύματα αυτή της τραγωδίας.

Στην επικοινωνία που το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR είχε μαζί του, ζητάει να τιμωρηθεί ο καθ' ομολογίαν δολοφονός όπως ορίζει ο νόμος. «Ό,τι κάνει η δικαιοσύνη. Εμπιστεύομαι την ελληνική δικαιοσύνη», ενώ στη ερώτηση αν ζητάει «συγγνώμη» εκ μέρους του γιου του δήλωσε πως «ναι».

Δολοφονία βιολόγου: Τη βίαζε ακόμα και νεκρή

Δολοφονία βιολόγου: Ο 27χρονος είχε συλληφθεί πριν έναν χρόνο για εμπρησμό

Η «συγγνώμη» του δράστη

Συγγνώμη ψέλλισε και ο27χρονος δράστης βγαίνοντας από το γραφείο της ανακρίτριας το μεσημέρι της Παρασκευής. Οδηγείται πλέον στις φυλακές της Τρίπολης. Στην απολογία του είπε με κάθε λεπτομέρεια τι έγινε τη μοιραία μέρα. «Θόλωσα… Επηρεάστηκα από σκοτεινές δυνάμεις που με οδήγησαν σε κακές σκέψεις Όλα έγιναν μηχανικά. Πίστευα ότι θα συλληφθώ, ήξερα ότι θα βρουν τη γυναίκα στο σημείο που την πέταξα. Ήθελα όσες μέρες μου μένανε να είμαι με τη σύζυγο και τα παιδιά μου, γιατί ήξερα ότι δε θα τους ξαναέβλεπα» είπε. 

Τον πρόδωσε το… youtube

Οι κάμερες ασφαλείας σε ένα συγκεκριμένο σημείο από όπου πέρασε η Αμερικανίδα βιολόγος την ημέρα που εξαφανίστηκε πρόδωσαν τον 27χρονο. Οι αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο του έψαξαν στο youtube κι ανακάλυψαν τις ξεναγήσεις του στα σπήλαια.

Είχαν καταλάβει ποιος ήταν ο δολοφόνος… Έχει δυο δώσει δυο καταθέσεις και δεν αποκλείεται αν χρειαστεί να δοθεί και τρίτη συμπληρωματική. Μέχρι στιγμής στη δικογραφία δεν υπάρχουν οι καταγγελίες άλλων γυναικών για επιθέσεις, καθώς διερευνώνται από τις αρχές. 

Προκαλεί ανατριχίλα το γεγονός ότι ο 27χρονος φέρεται να βίασε την άτυχη βιολόγο όχι μία άλλα τρεις φορές, ακόμα κι όταν δεν είχε σφυγμό!

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Σαββατοκύριακου του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top