Δολοφονία βιολόγου: Τη βίαζε ακόμα και νεκρή

Προφυλακίστηκε ο 27χρονος - Τι ισχυρίστηκε στην απολογία του

Ο 27χρονος δολοφόνος της βιολόγου

Επί τέσσερις ώρες  απολογούταν στον ανακριτή ο 27χρονος, ο οποίος ομολόγησε ότι βίασε και σκότωσε την 60χρονη Αμερικανίδα, Suzanne Eaton. Ο κατηγορούμενος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας, του βιασμού και της οπλοκατοχής. 

Δολοφονία βιολόγου: Μαυροντυμένος και σκυφτός στον ανακριτή ο 27χρονος

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος του, ο οποίος διορίστηκε αυτεπάγγελτα, ο 27χρονος δήλωσε μετανιωμένος για τις φρικιαστικές του πράξεις και υποστήριξε πως μετά από ένα σημείο όλα όσα ακολούθησαν έγιναν μηχανικά. 

Αυτός είναι ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της βιολόγου, S.Eaton

Ο δράστης ομολόγησε όλες του τις πράξεις και περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες όλα όσα συνέβησαν τη μοιραία νύχτα. 

Δολοφονία βιολόγου: «Έψαχνα στις παραλίες να βρω γυναίκα»

Όπως είπε, βίασε την άτυχη γυναίκα τρεις φορές και μάλιστα ακόμα κι όταν εκείνη είχε αφήσει την τελευταία της πνοή. Επανέλαβε ότι εκείνη τη μέρα πήρε το αυτοκίνητό του και βγήκε στο δρόμο, αναζητώντας μια γυναίκα για να συνευρεθούν ερωτικά και όταν είδε την Suzanne Eaton τη χτύπησε με το αυτοκίνητο. Η άτυχη γυναίκα έπεσε στα γόνατα και βογκούσε από τον πόνο και τότε εκείνος την χτύπησε ξανά, σπάζοντάς της τη γνάθο και προκαλώντας της αιμορραγία. 

Βγαίνοντας από το δικαστικό μέγαρο Χανίων και μετά από επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων αν έχει μετανιώσει, ο 27χρονος ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια του θύματος. 

Ο δικηγόρος του ζήτησε να διενεργηθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. 

«Ο εντολέας μου, όπως και προανακριτικώς κατά την απολογία του στην Ασφάλεια Χανίων, ομολόγησε τα αδικήματα ως προς τα πραγματικά περιστατικά και αποδέχθηκε όλες τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται. Το μόνο που μένει να δούμε τώρα -και για αυτόν τον λόγο η ανάκριση θα συνεχιστεί- είναι τα αναλυτικά αποτελέσματα τόσο της ιατροδικαστικής έκθεσης όσο και των εργαστηριακών εξετάσεων του γενετικού του υλικού. Ζητήσαμε και νομίζω ότι είναι απολύτως λογικό να διενεργηθεί και ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη», δήλωσε ο κ. Ζέλιος.

Τέλος για το αν στο παρελθόν είχε κάνει αντίστοιχες πράξεις, ο 27χρονος ισχυρίστηκε ότι είχε στο παρελθόν νιώσει τάσεις παρενόχλησης γυναικών, αλλά ποτέ να σκοτώσει ή να βιάσει μια γυναίκα. 

«Ήξερα ότι θα βρουν τη γυναίκα στο σημείο που την πέταξα»

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του κεντρικού δλετίου ειδήσεων του Star και της δημοσιογράφου Τασούλας Παπανικολάου, ο 27χρονος ισχυρίστηκε: 

Δεν βγήκα ούτε να βιάσω ούτε να σκοτώσω. Θόλωσα  Επηρεάστηκα από σκοτεινές δυνάμεις που με οδήγησαν σε κακές σκέψεις.  Όλα έγιναν μηχανικά. Πίστευα ότι θα συλληφθώ. Ήξερα ότι θα βρουν τη γυναίκα στο σημείο που την πέταξα. Ήθελα όσες μέρες μου μένανε να είμαι με τη σύζυγο μου και τα παιδιά μου γιατί ήξερα ότι δε θα τους ξαναέβλεπα. Δεν έχω βιάσει άλλες γυναίκες. Έχω παρενοχλήσει στο παρελθόν με το αυτοκίνητο 6-7 κοπέλες.  

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top