«Η πόλη άντεξε»: Αυτές είναι οι ζημιές που καταγράφηκαν από τον σεισμό

'Επεσε κεραία στην Πάρνηθα και παρμπρίζ αυτοκινήτου από σοβάδες

«Η πόλη άντεξε» λένε οι πρώτες εκτιμήσεις, μετά τον σεισμό των 5,1 Ρίχτερ που είχε επίκεντρο τη Μαγούλα κι έγινε ιδιαίτερα αισθητός στην Αττική. 

Ζημιές και στη Βουλή από τον σεισμό

Μεγάλος σεισμός 5,1 Ρίχτερ στην Αθήνα- «Δεν ξέρουμε αν ήταν η κύρια δόνηση»

Ο σεισμός σημειώθηκε στις 14:13 το μεσημέρι της Παρασκευής και περίπου τρεις ώρες αργότερα, ο απολογισμός δεν περιλαμβάνει σοβαρούς τραυματισμούς ή σοβαρές υλικές ζημιές. 

Ζημιές σε αυτοκίνητο στην Ερμού από πτώση σοβάδων και μαρμάρων

Η τελευταία καταγραφή ζημιών, όπως μετέδωσαν οι δημοσιογράφοι του STAR στο Έκτακτο Δελτίο του σταθμού, περιλαμβάνει πτώση σοβάδων και μαρμάρων σε διάφορες περιοχές της Αττικής, πτώση κολώνας στη Νέα Ιωνία και στον Πειραιά, ζημιές σε ακατοίκητα κτίρια στο κέντρο, σπάσιμο τζαμαριών στο Περιστέρι και 31 εγκλωβισμούς σε ασανσέρ σε διάφορες περιοχές. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε ακόμα 35 κλήσεις για παροχή βοηθείας.

Κατέρρευσε τμήμα του κτιρίου της Marfin στο κέντρο της Αθήνας

Κατέρρευσαν κτίρια σε Δραπετσώνα, Πετράλωνα και ο ταινιόδρομος στον Πειραιά

Aκόμη μια οικογένεια εγκλωβίστηκε στο Παλαιό Φάληρο, στην προσπάθειά της να βγει από το σπίτι, όταν «κόλλησε» η πόρτα από τη δόνηση του σεισμού. Επίσης, ένας άνδρας εγκλωβίστηκε στο σπίτι του όταν έσπασε το κλειδί, τη στιγμή που προσπαθούσε να βγει από το σπίτι του κι ενώ ήταν σε εξέλιξη ο σεισμός. 

Σεισμός Αθήνα: Έπεσε ο σταυρός της Αγίας Ειρήνης στην Αιόλου!

'Επεσε κεραία στην Πάρνηθα

Προβλήματα στο δίκυο τηλεπικοινωνιών σημειώθηκαν λίγο μετά τον σεισμό. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έπεσε κεραία στην Πάρνηθα.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top