Θεσσαλονίκη: 4χρονη παρασύρθηκε από ηλεκτρικό πατίνι

Την μετέφεραν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες

Ένα τετράχρονο κοριτσάκι παρασύρθηκε και τραυματίστηκε από ηλεκτρικό πατίνι στη νέα παραλία Θεσσαλονίκης πριν από λίγες ημέρες. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της πόλης για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Το κοριτσάκι ξέφυγε από τα μάτια των γονιών του και μπήκε μέσα στο ποδηλατόδρομο με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από το ηλεκτρικό πατίνι που οδηγούσε ένας τουρίστας και να τραυματιστεί. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που την μετέφερε σε νοσοκομείο της πόλης για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Μάλιστα δεν είναι το πρώτο ατύχημα καθώς πριν λίγους μήνες άλλα δύο περιστατικά με παράσυρση πεζών σημειώθηκαν ανατολικά της Θεσσαλονίκης.

Η ταχύτητα που μπορεί να αναπτύξει ένα ηλεκτρικό πατίνι μπορεί να φτάσει τα 35 χιλιόμετρα την ώρα ωστόσο μετά τα ατυχήματα που σημειώθηκαν στους κεντρικούς δρόμους της πόλης κυρίως οι ιδιοκτήτες καταστημάτων τα περιόρισαν στα 20 χιλιόμετρα.

Διάσημη Youtuber σκοτώθηκε μετά από δυστύχημα με ηλεκτρικό πατίνι

Η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα της Μεσογείου που υιοθέτησε αυτή την μοντέρνα τάση ωστόσο στο σύντομο χρονικό διάστημα που εφαρμόστηκε στη χώρα μας πολλά είναι τα ατυχήματα που σημειώθηκαν.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top