Σφίγγει ο κλοιός για τη δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου

Οι έρευνες των αρχών για την εξιχνίαση του εγκλήματος συνεχίζονται

Σφίγγει ο κλοιός για τη δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου στην Κρήτη, καθώς οι έρευνες των αρχών για την εξιχνίαση του εγκλήματος συνεχίζονται με αμείωτη ένταση. 

Χανιά: Εξελίξεις στη δολοφονία της βιολόγου-Μαρτυρικό ήταν το τέλος της

Σκότωσαν τη βιολόγο στα Χανιά: Της έφραξαν το στόμα και τη μύτη

Δείτε όλο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης έχουν γίνει περισσότερες από δέκα προσαγωγές ατόμων, ενώ οι διωκτικές αρχές «σαρώνουν» την ευρύτερη περιοχή - αγροικίες, παλιές αποθήκες, μάντρες, σπίτια - αναζητώντας πειστήρια, όπως το μαχαίρι με το οποίο ο δράστης της έφερε χτυπήματα στα πλευρά, προκειμένου να ακινητοποιήσει την άτυχη βιολόγο.

Παράλληλα, ελέγχουν τα αυτοκίνητα των προσαχθέντων, εξετάζουν αν φέρουν ίχνη τραύματος, γρατζουνιές ή μώλωπες, τσεκάρουν τα κινητά τους, ώστε να έχουν μια εικόνα για το γεωγραφικό στίγμα τους την ημέρα της εξαφάνισης, ενώ ρωτούν και για τις κινήσεις τους τη συγκεκριμένη μέρα. 

Μυστήριο γύρω από τη σπηλιά που εντοπίστηκε η σορός της βιολόγου στα Χανιά

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο μικροσκόπιο των αρχών μπαίνουν και κτηνοτρόφοι. Μεταξύ αυτών, φέρεται να έχει εξεταστεί κι ένας βοσκός, ο οποίος  έβοσκε τα πρόβατά του κοντά στο χώρο της Ορθόδοξης Ακαδημίας, αλλά και όλοι όσοι έκαναν αγροτικές εργασίες στην ευρύτερη περιοχή. 

Παράλληλα ελέγχονται και όλα τα τηλεφωνήματα που έγιναν από την περιοχή της Ορθόδοξης Ακαδημίας και σε ακτίνα 10 χλμ. ,από όπου ενδεχομένως προκύψουν στοιχεία.

Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί, που δεν αποκλείουν να πρόκειται για σεξουαλικό έγκλημα,  έχουν δύο δεδομένα, που προκύπτουν από στοιχεία τα οποία συνέλεξαν, την πρώτη ημέρα  ερευνών. Το πρώτο είναι ότι η Suzan Eaton δολοφονήθηκε σε μικρή απόσταση από το Κολυμπάρι, απ' όπου ξεκίνησε την πεζοπορία της και το δεύτερο πως μεταφέρθηκε από τον δράστη ή τους δράστες στην σπηλιά, όπου τυχαία εντοπίστηκε, κάτι που δείχνει ότι γνώριζε ή γνώριζαν άριστα το σημείο. 
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top