Βίντεο - ντοκουμέντο: Έδειραν αστυνομικό έξω από club

Στη Θεσσαλονίκη

Απίστευτες εικόνες κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας έξω από κλαμπ στη Θεσσαλονίκη. Θαμώνες ξυλοκόπησαν με μανία αστυνομικό που πήγε να ελέγξει ύστερα από κλήση. 

Όπως μετέδωσε η δημοσιογράφος Λευκή Γεωργάκη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, το περιστατικό εκτυλίχθηκε στις 3 Ιουνίου στις 5:30 το πρωί. Όπως φαίνεται στο βίντεο - ντοκουμέντο, ένας αστυνομικός προσπαθεί να ξεφύγει από το μένος νεαρών αντρών που τον χτυπούν με κλωτσιές και μπουνιές. Ξεφεύγει τρέχει, τον αρπάζουν και πάλι πέφτει κάτω και επιχειρεί να φύγει. Εργαζόμενος σε κοντινό κατάστημα μπαίνει στη μέση και προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα. 

Ο αστυνομικός τελικά κατέφυγε μέσα στο κατάστημα έως ότου έρθουν ενισχύσεις. 

Τι έγινε; Το 100 δέχθηκε κλήση ότι μια κοπέλα ήταν λιπόθυμη στο δρόμο μπροστά στο κλαμπ στην οδό Πολυτεχνείου. Στο σημείο έφτασε το περιπολικό. Ο ένας βγήκε για να βρει την κοπέλα μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο και ο άλλος έμεινε στο αυτοκίνητο. Εκεί δέχθηκε την επίθεση εξαγριωμένων νεαρών, όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο. 

Ο αστυνομικός δείχθηκε επίθεση νεαρών και μέσα στο ασθενοφόρο όταν πήγε να λάβει τις πρώτες βοήθειες. Από την πλευρά του υπέβαλε μήνυση κατά των ατόμων που του επιτέθηκαν. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top