Στη φυλακή επιστρέφει ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Απορρίφθηκε το αίτημα αναίρεσης κατά της καταδικαστικής απόφασης

Δείτε στο βίντεο τη συνέντευξη της Βίκυς Σταμάτη στο OPEN tv

Στη φυλακή θα πρέπει να επιστρέψει ο Άκης Τσοχατζόπουλος, μετά την απόρριψη από το ποινικό τμήμα του Αρείου Πάγου του αιτήματος αναίρεσης που είχε καταθέσει τόσο ο ίδιος όσο και άλλοι συγκατηγορούμενοί του, κατά της καταδικαστικής απόφασης του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών για τις μίζες των εξοπλιστικών.

Αγνώριστη η Βίκυ Σταμάτη: «Τα βγάζουμε πέρα με πάρα πολλές στερήσεις»

Το ΣΤ´ Τμήμα του Ανώτατου Δικαστηρίου έκρινε ότι η απόφαση του Πενταμελούς ήταν εμπεριστατωμένη και αιτιολογημένη, απορρίπτοντας όλους τους ισχυρισμούς των κατηγορουμένων.

Εκτός του Άκη Τσοχατζόπουλου τον δρόμο για τη φυλακή παίρνει και ο δικηγόρος Γιώργος Κωνσταντάτος, στον οποίο το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων επέβαλε ποινή κάθειρξης 6 ετών.

Ο δικηγόρος στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 10 ετών. Ωστόσο οι δικαστές του χορήγησαν ανασταλτικό στην έφεση κι έτσι παρέμεινε ελεύθερος μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό και στη συνέχεια μέχρι να αποφανθεί ο Άρειος Πάγος επί του αιτήματος αναίρεσης που υπέβαλλε και αυτός για αναίρεση της απόφασης του Πενταμελούς Εφετείου.

του Κωνσταντίνου Γεώργιζα
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top