Στη φυλακή επιστρέφει ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Απορρίφθηκε το αίτημα αναίρεσης κατά της καταδικαστικής απόφασης

Δείτε στο βίντεο τη συνέντευξη της Βίκυς Σταμάτη στο OPEN tv

Στη φυλακή θα πρέπει να επιστρέψει ο Άκης Τσοχατζόπουλος, μετά την απόρριψη από το ποινικό τμήμα του Αρείου Πάγου του αιτήματος αναίρεσης που είχε καταθέσει τόσο ο ίδιος όσο και άλλοι συγκατηγορούμενοί του, κατά της καταδικαστικής απόφασης του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών για τις μίζες των εξοπλιστικών.

Αγνώριστη η Βίκυ Σταμάτη: «Τα βγάζουμε πέρα με πάρα πολλές στερήσεις»

Το ΣΤ´ Τμήμα του Ανώτατου Δικαστηρίου έκρινε ότι η απόφαση του Πενταμελούς ήταν εμπεριστατωμένη και αιτιολογημένη, απορρίπτοντας όλους τους ισχυρισμούς των κατηγορουμένων.

Εκτός του Άκη Τσοχατζόπουλου τον δρόμο για τη φυλακή παίρνει και ο δικηγόρος Γιώργος Κωνσταντάτος, στον οποίο το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων επέβαλε ποινή κάθειρξης 6 ετών.

Ο δικηγόρος στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 10 ετών. Ωστόσο οι δικαστές του χορήγησαν ανασταλτικό στην έφεση κι έτσι παρέμεινε ελεύθερος μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό και στη συνέχεια μέχρι να αποφανθεί ο Άρειος Πάγος επί του αιτήματος αναίρεσης που υπέβαλλε και αυτός για αναίρεση της απόφασης του Πενταμελούς Εφετείου.

του Κωνσταντίνου Γεώργιζα
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top