Αγνώριστη η Βίκυ Σταμάτη: «Τα βγάζουμε πέρα με πάρα πολλές στερήσεις»

«Ο Άκης Τσοχατζόπουλος έχει συγκεκριμένο χρόνο ζωής»

Τηλεοπτική συνέντευξη μετά από καιρό έδωσε η Βίκυ Σταμάτη, η οποία εμφανίστηκε αρκετά αλλαγμένη, σχεδόν αγνώριστη. 

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου μίλησε στην εκπομπή «Τop Story», για την οικονομική κατάσταση που βιώνει η οικογένειά της μετά την αποφυλάκιση της ίδιας και του συζύγου της αλλά και την κατάσταση της υγείας του πρώην υπουργού, τονίζοντας, μάλιστα, πως του απομένει συγκεκριμένος χρόνος ζωής. 

Στο γήπεδο ο Άκης Τσοχατζόπουλος – Είδε τον Ολυμπιακό με τη Βίκυ Σταμάτη

«Είναι στη χειρότερη κατάσταση της υγείας του. Θα μου επιτρέψετε να μην επεκταθώ στο θέμα της υγείας, γιατί δε θα ήθελα να δώσω χαρά σε εχθρούς και αντιπάλους. Διανύει μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδο που δεν του επιτρέπει να απολαύσει οικογενειακές στιγμές και προσωπικές. Αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα ο σύζυγός μου. Το θέμα είναι ότι προσπαθεί -γιατί είναι ένας πολύ εγωιστής και συγχρόνως πολύ υπερήφανος άνθρωπος- να μην το εξωτερικεύει τουλάχιστον τον χρόνο που βρίσκεται κοντά στο παιδί. Όμως είναι τόσο αντιληπτό το πρόβλημα, το οποίο έχει, που δεν περνάει απαρατήρητο. Και δυστυχώς τον δυσκολεύει σε όλες του τις κινήσεις. Σε οποιαδήποτε εκδήλωση, επιθυμία. Είναι ένα θέμα που έχει να κάνει με κίνηση. Στερείται αυτής της ελεύθερης κίνησης» ανέφερε και πρόσθεσε: 

«Στο σπίτι δεν υπάρχει βοήθεια. Είναι σποραδική, δεν είναι συγκεκριμένη και δεν είναι μόνιμη. Άνθρωπος που έχει ερευνήσει το θέμα της υγείας του, μου ζήτησε να απομακρυνθώ από κοντά του. Υπήρξε πρώην υπασπιστής του και τον αγαπάει πάρα πολύ. Μου είπε “δε θέλω να σας ακούσει. Θέλω να απομακρυνθείτε”. Ο Άκης έχει έναν πολύ συγκεκριμένο χρόνο ζωής πια. Δεν είναι γιατρός, δεν είναι Θεός, και για αυτό δε θα σας πω τον χρόνο»

Όσον αφορά την οικονομική τους κατάσταση, αποκάλυψε ότι τα βγάζουν πολύ δύσκολα πέρα. 

«Από αυτές τις δύο συντάξεις που παίρνει ο κ. Τσοχατζόπουλος – η μία του βουλευτού και η άλλη του πολιτικού μηχανικού/οικονομολόγου-  του επιτρέπεται να παίρνει το ακατάσχετο ποσό, το οποίο είναι 1200 ευρώ από την εκάστοτε σύνταξη. Εκ των οποίων τα 1000 ευρώ απαραίτητα καταβάλλονται κάθε μήνα για τα σχολικά δίδακτρα και τις σχολικές υποχρεώσεις του παιδιού μας». 

«Τα βγάζουμε πέρα με πάρα πολλές στερήσεις, με άπειρα προβλήματα. Υπάρχουν άνθρωποι που με κάποιο τρόπο μας ευεργετούν σε στιγμές που έχουμε την απόλυτη ανάγκη. Άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος, αλλά όχι του φιλικού» τόνισε και πρόσθεσε: «Δυστυχώς, έτσι το κατάφεραν. Αυτό ήθελαν αυτό πέτυχαν. Την απόλυτη εξόντωση» 

Υπενθυμίζεται ότι ο Άκης Τσοχατζόπουλος αποφυλακίστηκε πέρσι τον Ιούλιο μετά από έξι χρόνια εγκλεισμού για υπόθεση με τις μίζες στα εξοπλιστικά. 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top