«Οι επιβάτες ήταν πανικόβλητοι!»: Ο Οδηγός του λεωφορείου στο STAR!

Παρά τρίχα δεν υπήρξαν θύματα στη σύγκρουση με τον προαστιακό

Ο οδηγός του λεωφορείου που συγκρούστηκε με το συρμό του προαστιακού μίλησε αποκλειστικά στο STAR και τον Βαγγέλη Γκούμα για το τι συνέβη λίγο πριν το ατύχημα, ενώ αποκαλύπτει για ποιο λόγο δεν άνοιξε τις πόρτες για να βγουν έξω οι επιβάτες.

Ο κύριος Γιώργος έχει πάνω από 12 χρόνια οδηγός στο τιμόνι των αστικών λεωφορείων και μεγάλη εμπειρία στην οδήγηση οχημάτων μεγάλου κυβισμού. Όμως χθες το πρωί έζησε την πιο δύσκολη βάρδια που δε θα ξεχάσει ποτέ! Περιέγραψε στο STAR στιγμή στιγμή τα δραματικά δευτερόλεπτα λίγο πριν συγκρουστεί ο προαστιακός με το λεωφορείο που οδηγούσε.

«Όταν είδα τον δρόμο να τσουλάει, να έχει χώρο να περάσω, ξεκίνησα αλλά μέχρι να περάσω εγώ από τις γραμμές πάνω με το λεωφορείο μου βγήκαν από το στενό με έκλεισαν έμεινα πάνω στις γραμμές μετά» είπε στην κάμερα.

Σεπόλια: Σύγκρουση τρένου με λεωφορείο - «Είχαμε άγιο»

«Ελάτε μπροστά να μη χτυπήσουμε από πίσω. ..  κοίταγα τώρα πως να γλιτώσουμε να μη χτυπήσει κάποιο. Ήρθαν όλοι μπροστά και κοίταγα να τσουλήσει ένα μέτρο» είπε στους επιβάτες που είχαν πανικοβληθεί!

«Ευτυχώς δεν είχε μεγάλη ταχύτητα το τρένο»

Ο οδηγός του λεωφορείου εξήγησε και για ποιο λόγο δεν άνοιξε αμέσως τις πόρτες για να κατέβουν οι επιβάτες την ώρα που το λεωφορείο έμεινε ακινητοποιημένο στις γραμμές του τρένου. «Αν άνοιγα τις πόρτες θα κολλάγαμε σίγουρα πάνω στις γραμμές δε θα φεύγαμε από εκεί. Ενώ είχαμε μια ελπίδα να τσουλήσουν δυο μέτρα μπροστά να γλιτώσουμε αλλά με ανοιχτές τις πόρτες δεν τσουλάει το λεωφορείο, θα εμένα εκεί!» είπε.

Το πέρασμα του… τρόμου!

Η αυτόματη διάβαση της Λιοσίων είναι το πέρασμα του τρόμου για τα αστικά λεωφορεία. Μια μέρα μετρά το ατύχημα ένας οδηγός περιέγραψε στο STAR πως παραλίγο να του συμβεί το ίδιο. «Ήμουν εδώ και την ώρα που πάω να περάσω τις γραμμές, γιατί τις γραμμές τις περνάμε σιγά μη βρει το λεωφορείο από κάτω, πετάγεται ένας και μου κλείνει τον δρόμο. Δεν ήρθε το τρένο, αλλά το ακουσία που χτύπαγε, αλλά εκείνη την ωριά άνοιξε ο δρόμος και έφυγα» εξομολογήθηκε στην κάμερα.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Σαββατοκύριακου του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top