Πατέρας δύο παιδιών ο 37χρονος που σκοτώθηκε από κεραυνό στην Κόρινθο

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια της γυναίκας και του πατέρα του

Ανείπωτη είναι η τραγωδία σε χωριό της Κορίνθου, όπου 37χρονος έχασε τη ζωή του όταν χτυπήθηκε από κεραυνό ενώ βρισκόταν στο χωράφι του. Ο άτυχος άνδρας μάλιστα ήταν πατέρας δύο μικρών παιδιών. 

Κόρινθος: Κεραυνός σκότωσε 37χρονο στο χωράφι του

Ένα ξαφνικό μπουρίνι  που ξέσπασε στην περιοχή και ένας κεραυνός  που έπεσε ακριβώς στο σημείο όπου βρισκόταν ήταν το τέλος για τον 37χρονο αγρότη. Ο άτυχος άνδρας σωριάστηκε μπροστά στα μάτια του πατέρα και της συζύγου του. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

«Ότι είχε αρχίσει να ψιχαλίζει, ο άνθρωπος πήγε να μαζέψει κάτι μπάλες κι όπως έσκυψε να πάρει το πανί να το βάλει στην καρότσα ήρθε ο κεραυνός και τον έκαψε» λέει κάτοικος. 

Ο άτυχος άνδρας όταν έπιασε το μπουρίνι βρισκόταν πάνω στην καρότσα που ήταν τα δέματα με τα τριφύλλια. Δίπλα ακριβώς βρισκόταν ο πατέρας του που από τον κεραυνό τραυματίστηκε στο χέρι. 

Οι κάτοικοι στο χωριό Μοσιά Γκούρας δεν μπορούν να πιστέψουν πώς ο νεαρός αγρότης, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών χάθηκε τόσο άδικα από ένα φαινόμενο που όπως φαίνεται συμβαίνει συχνά στην περιοχή.

«Ξαφνικά έγινε. Εδώ είχε ήλιο και πιο κάτω που έγινε το κακό, έβρεχε» λέει κάτοικος.  «Ήταν δυνατοί οι κεραυνοί. Πέφτουν συχνά ειδικά την άνοιξη και το φθινόπωρο» λέει άλλος κάτοικος. 

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Γκούρας και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Κορίνθου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top