Στο έλεος της κακοκαιρίας: Νέες καταιγίδες και χαλάζι

Δημοφιλής dj της Πάτρας ο νεαρός που πνίγηκε στον Πατραϊκό

Καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις προβλέπουν οι μετεωρολόγοι και για το επόμενο διάστημα. Ηδη η κακοκαιρία πλήττει τη χώρα σήμερα για δέκατη συνεχή ημέρα, την ώρα που θρηνούν στην Πάτρα τον χαμό ενός νεαρού dj, ο οποίος πνίγηκε παλεύοντας με τα κύματα στον Πατραϊκό κόλπο.

Η κακοκαιρία προβλέπεται να έχει συνέχεια με νέες καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις, όπως επισημαίνει ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς.

Ναυπακτία: Το ξαφνικό μπουρίνι σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά του

Η Δυτική Ελλάδα είναι η περιοχή που το καλοκαίρι έγινε χειμώνας... Με την ένταση του ανέμου να ξεπερνά τα 8 μποφόρ ένα μεγάλο πλατάνι στη Ναυπακτία ξεριζώθηκε, κλείνοντας την παλαιά περιφερειακή οδό.

«Έχει έρθει και η πυροσβεστική από το Μεσολόγγι και από ότι είδα τώρα εδώ θα αρχίσουν να κόβουν με αλυσιδοπρίονα» ανέφερε ο κύριος Γιώργος Γεωργούλας, πρόεδρος της Άνω Βασιλικής. 

10.000 κεραυνοί μέσα σε 12 ώρες

 Όμως στις περισσότερες περιοχές της χώρας, άνοιξαν οι ουρανοί. Οι καταιγίδες συνοδεύονταν από μεγάλο χαλάζι, που έφτανε σε διάμετρο 4 με 5 εκατοστά! Ο αριθμός των κεραυνών που κατέγραψε το σύστημα ανίχνευσης του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών ZEYΣ, ξεπέρασε τις 10.000 σε διάστημα 12 ωρών.

Χαλάζι σφυροκοπά τη χώρα

Το Καρπενήσι θύμιζε ...χειμωνιάτικο τοπίο! Μέγεθος καρυδιού είχε το χαλάζι που έπεσε στην Τριχωνίδα. Ανάλογες εικόνες σε Καστοριά και Πέλλα, με τις... σφαίρες πάγου να σφυροκοπούν δρόμους, σπίτια και αυτοκίνητα.

Τρελάθηκε ο καιρός στα Τρίκαλα

Στα Τρίκαλα ο καιρός τρελάθηκε. Λιακάδα και… ισχυρή καταιγίδα στη μια πλευρά της πόλης, λιακάδα μόνο στην άλλη πλευρά!!

Κύπρος- Κινηματογραφικό…χτύπημα ανεμοστρόβιλου στον στρόβολο

Συγκλονιστικά πλάνα, που θυμίζουν κλίμα άλλων ηπείρων, κατέγραψαν οι κάμερες στην Κύπρο. 

Κύπρος- Στον…αέρα τέσσερα αυτοκίνητα από ανεμοστρόβιλο

Ο ανεμοστρόβιλος που πέρασε από την περιοχή Σταυρού στο Στρόβολο, σάρωσε τα πάντα. Τέσσερα αυτοκίνητα, τα οποία ήταν παρκαρισμένα σε χωματόδρομο, δίπλα σε λεωφόρο, αναποδογύρισαν.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top