Καλαμαριά:Το ξενοδοχείο στη Σαντορίνη(;)πίσω από τη δολοφονία της 63χρονης

Στο φιλικό και συγγενικό περιβάλλον της γυναίκας θα στραφούν οι έρευνες

Οικονομικά φαίνεται να είναι τα κίνητρα πίσω από τη δολοφονία της 63χρονης στην Καλαμαριά. Την άτυχη γυναίκα βρήκε νεκρή στο διαμέρισμά της η κόρη της, μέσα σε λίμνη αίματος. Είχε να δώσει σημεία ζωής από το μεσημέρι της Τετάρτης

«Από τις 08:30 φώναζε η κόρη της, ούρλιαζε και μου είπε ότι βρήκε τη μητέρα της γεμάτη αίματα» είπε γείτονας.

Έγκλημα στην Καλαμαριά: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της

Η πώληση ξενοδοχειακής μονάδας στη Σαντορίνη φαίνεται να παρακίνησε τους δράστες

Η πώληση ξενοδοχειακής μονάδας στη Σαντορίνη πριν από καιρό που είχε αποφέρει σημαντικό ποσό στην 63χρονη αποτελεί σημαντικό κομμάτι για την αστυνομία που προσπαθεί να συμπληρώσει το παζλ της δολοφονίας.

«Παλιά είχε ξενοδοχείο στη Σαντορίνη είχε πεθάνει ο άντρας της κι από τότε το πούλησε και έμενε εδώ. Δεν ασχολιόταν με κάτι» ανέφερε γείτονας.  

Στο φιλικό και συγγενικό περιβάλλον της γυναίκας θα στραφούν οι έρευνες εάν διαπιστωθεί ότι δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης του σπιτιού αλλά το θύμα άνοιξε μόνο του την πόρτα. Η γυναίκα πάντως σύμφωνα με τους γείτονες φαινόταν ανήσυχη.

«Άλλη μια φορά είχαν κλέψει τον τρίτο όροφο κι από τότε είχε βάλει και συναγερμό και γενικά πρόσεχε».

Εξιχνιάστηκε ανθρωποκτονία ηλικιωμένης στις Σέρρες

Δύο άνδρες από τη Βουλγαρία  φέρονται ως δράστες της ανθρωποκτονίας που αποκαλύφθηκε τον Ιανουάριο του 2015 με θύμα μία 70χρονη, στην Αλιστράτη Σερρών. Η γυναίκα είχε βρεθεί νεκρή μέσα στο σπίτι της, όπου έμενε μόνη. 

«26χρονος αλλοδαπός ο οποίος κατά το παρελθόν είχε κάνει εργασίες στο σπίτι του θύματος, μαζί με 42χρονο ομοεθνή του πήγαν στο σπίτι του θύματος με σκοπό τη ληστεία προκαλώντας τον θάνατο της 70χρονης με ασφυξία και στη συνέχεια διέφυγαν αφαιρώντας χρήματα και κοσμήματα».

Ο ένας από τους δύο κατηγορούμενους συνελήφθη , ενώ ο δεύτερος έχει διαφύγει στο εξωτερικό.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top