19χρονος Αλέξιος στο Star: «Δεν καταλάβαινα ότι με μαχαίρωνε»

Στο πλευρό του η μητέρα του - Τι λέει ο γιατρός που τον χειρούργησε

Για δεύτερη μέρα νοσηλεύεται εκτός εντατικής ο Αλέξιος, ο ήρωας - μαθητής, που δέχθηκε 9 μαχαιριές για να προστατεύσει τον ανήλικο φίλο του. 

19χρονος ήρωας: «Η καρδιά μου είχε μία τεράστια τρύπα, έζησα από θαύμα»

Αυτός είναι ο 19χρονος που μαχαιρώθηκε στην Καλλιθέα

Σήμερα ανέβασε πυρετό, όμως, οι γιατροί διαβεβαιώνουν πως η κατάσταση ελέγχεται πλήρως.  

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον δημοσιογράφο Γιάννη Σωτηρόπουλο, ο 19χρονος Αλέξιος περιέγραψε όλα όσα έζησε.

Όλα έγιναν μέσα σε δευτερόλεπτα. Δεν θυμάμαι απολύτως τίποτα. Δεν θυμάμαι. To μόνο που θυμάμαι χαρακτηριστικά είναι κάποια στιγμή που πήγε να τον χτυπήσει και ο φίλος μου για να με βοηθήσει. Δεν είχα ιδέα ότι με μαχαίρωνε...

O Αλέξιος δεν χάνει το χαμόγελο και τη θετική του διάθεση, ενώ η μητέρα του δεν έχει λείψει ούτε λεπτό από κοντά του. Το μοναδικό στήριγμα που έχει στη ζωή του, μετά την πρόσφατη απώλεια του αγαπημένου του πατέρα. 

Για το μεγαλείο της ψυχής του μικρού «ήρωα» της Καλλιθέας μίλησε στην Τασούλα Παπανικολάου ο καρδιοχειρουργός του Ιπποκρατείου, Βασίλης Λόζος, που τον κράτησε στη ζωή. 

«Όσο απίστευτο και αν ακούγεται η πρώτη κουβέντα που μου είπε όταν ξύπνησε ήταν “ευχαριστώ πάρα πολύ”. Είναι πολύ ευγενικό και καλλιεργημένο παιδί». 
 
Από χθες που βγήκε από την εντατική και πήγε σε θάλαμο, πολλοί φίλοι και συμμαθητές του τον επισκέφθηκαν και του ευχήθηκαν γρήγορη ανάρρωση και να πετύχει τον στόχο τον Σεπτέμβριο, να περάσει στην Ιατρική. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top