Η Περιφέρεια Αττικής απαντά για το κυκλοφοριακό χάος στη Συγγρού

Εξηγεί γιατί έπρεπε να γίνουν τώρα τα έργα – Θα διαρκέσουν έως τις 17/06

συγγρου εργα περιφερεια

Απάντηση για την μεγάλη ταλαιπωρία των οδηγών στη Λεωφόρο Συγγρού λόγω των έργων που πραγματοποιούνται, έδωσε η Περιφέρεια Αττικής.

Με ανακοίνωσή της εξήγησε τους λόγους για τους οποίους εκτελούνται έργα στο οδόστρωμα αυτή τη χρονική στιγμή.

«Οι σοβαρές καθιζήσεις που σημειώθηκαν σε τμήμα της Λεωφ. Συγγρού (από το ύψος Καλλιρρόης έως το ύψος Φραντζή), επέβαλαν την άμεση εκτέλεση εργασιών αποκατάστασης με παράλληλες ρυθμίσεις στην κυκλοφορία των οχημάτων, οι οποίες συναποφασίστηκαν από την περιφέρειας και την Τροχαία» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σημειώνει ακόμα ότι  τα έργα εκτελούνται επί 18ωρου μια και λόγω τεχνικών ιδιαιτεροτήτων δεν είναι εφικτή η 24ωρη εργασία.

«Οι φθορές και οι καθιζήσεις του οδοστρώματος, παρά τις συντηρήσεις, καθιστούσαν το πρόβλημα επιτακτικό, επιβάλλοντας σε βάθος ανακατασκευή της οδού. Η περιφέρεια σε συντονισμό με την τροχαία και με άλλους εμπλεκόμενους φορείς καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να ολοκληρωθούν το συντομότερο οι εργασίες, λόγος για τον οποίο τα συνεργεία της εργάζονται σε διπλές βάρδιες» καταλήγει.

Τα έργα ξεκίνησαν τη Δευτέρα 3 Ιουνίου και θα διαρκέσουν έως τις 17 Ιουνίου. Μέχρι την ολοκλήρωσή τους έχει διακοπεί η κυκλοφορία στις δύο δεξιές λωρίδες της Λεωφόρου Συγγρού, στο ρεύμα προς Αθήνα, επομένως οι οδηγοί θα πρέπει να κάνουν υπομονή άλλες δύο εβδομάδες.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top