Βάρκιζα: Πήρε εξιτήριο η 14χρονη που παρασύρθηκε από μηχανή

"Έγινε το θαύμα" είπε ο πατέρας της

Στο σπίτι της στο Ίλιον επέστρεψε η μαθήτρια που νοσηλευόταν στο Παίδων μετά το τροχαίο στη Βάρκιζα, όπου την παρέσυρε διερχόμενη μηχανή. 

Η 14χρονη Βάλια νοσηλεύτηκε τρεις ημέρες στην Εντατική και τέσσερις ημέρες στη νευροχειρουργική κλινική και σήμερα πήρε εξιτήριο. 

Όπως μετέδωσε η δημοσιογράφος Κατερίνα Παπακωστοπούλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο πατέρας της ευχαρίστησε όλον τον κόσμο για το ενδιαφέρον  και είπε ότι είναι πολύ χαρούμενος που η κορούλα του γύρισε στο σπίτι. Μάλιστα, όπως ανέφερε ο ίδιος, «έγινε το θαύμα» και η κόρη του ξεπέρασε γρήγορα τον κίνδυνο. 

Υπενθυμίζεται πως το νεαρό κορίτσι είχε πάει για μπάνιο στη Βάρκιζα με μια φίλη της μετά τις εξετάσεις στο σχολείο. Προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο όμως την παρέσυρε μηχανή στην οποία επέβαινε ένα ζευγάρι. Το νεαρό κορίτσι είχε μεταφερθεί αρχικά στο νοσοκομείο της Βούλας όπου διασωληνώθηκε και στη συνέχεια στο Παίδων. Αυτή τη στιγμή είναι πολύ καλά στην υγειά της και σε 15 μέρες θα κάνει μια επανεξέταση από τους ορθοπεδικούς του νοσοκομείου.

 

Βελτιώθηκε η κατάσταση της 14χρονης που παρασύρθηκε από μηχανή!

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top