Βελτιώθηκε η κατάσταση της 14χρονης που παρασύρθηκε από μηχανή!

Επέστρεψαν τα χαμόγελα - Συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα της

Βελτίωση παρουσιάζει η κατάσταση στη υγείας της 14χρονης η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείο Παίδων, όταν παρασύρθηκε από μηχανή,  την Πέμπτη το απόγευμα στην Βάρκιζα. 

Σοβαρό τροχαίο στο ύψος του Ribas στη Βάρκιζα - Μηχανή παρέσυρε 14χρονη!
 

Τα χαμόγελα επέστρεψαν για τους γονείς της Βασιλικής και την φίλη της που ήταν μαζί της  στο τροχαίο, έχοντας μάθει από τους γιατρούς καλά νέα για την 14χρονη.

«Δόξα τω Θεώ όλα πάνε καλά, όλα πήγαν καλά, ήταν ένα περιστατικό που να μην συμβεί σε κανένα γονιό εύχομαι, ευχαριστώ πολύ το Θεό, ευχαριστώ πολύ τους γιατρούς» δηλώνει συγκινημένος ο πατέρας της Βασιλικής, Γιώργος Αδριανόπουλος. 

Σήμερα υποβλήθηκε σε νέα αξονική τομογραφία, με τους γιατρούς να αισιοδοξούν για το άτυχο κορίτσι.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται  να βγει από την μονάδα εντατικής θεραπείας  η 14χρονη Βασιλική  καθώς η κατάσταση της υγείας της βελτιώνεται σημαντικά.

Κάθε λεπτό που περνούσε ήταν κρίσιμο. Όπως λέει ο πατέρας της είναι δυνατό παιδί και θα τα καταφέρει.
«Με υποστήριξη και με τα μηχανήματα ήταν της εντατικής. Μόνο το κοιτάγαμε και κλαίγαμε. Τα λόγια των γιατρών είναι ότι θα το ξυπνήσουνε σιγά -σιγά, θα του αφαιρέσουν τα φάρμακα». 

Η φίλης της Βασιλικής που ήταν μαζί της, περιέγραψε πως ακριβώς συνέβη το κακό στον πατέρα της. « Ερχόταν ένα μηχανάκι, είχαν σταθεί στην μέση όπως είναι τα δυο ρεύματα στη μέση στη διαχωριστική,  η κόρη μου ήθελε να περάσει, της έλεγε η φίλη της “μην περνάς”, εκείνη έλεγε “όχι προλαβαίνουμε”. Πέρασε,  το χτύπησε και έγινε το κακό» δηλώνει ο κ. Ανδριανόπουλος.  

Το σημείο όπου σημειώθηκε το τροχαίο είναι καρμανιόλα, ενώ δεν υπάρχει σήμανση για τους πεζούς που θέλουν να διασχίσουν τον  δρόμο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top