Κρήτη: Έγραψε «συγγνώμη» στο Facebook και πήδηξε από τα Ενετικά Τείχη

Σπάραξε η μητέρα του 27χρονου που έπεσε στο κενό στο Ηράκλειο

Το σημείο από όπου έπεσε ο 27χρονος

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Ηρακλείου από τον τραγικό θάνατο του 27χρονου, ο οποίος το απόγευμα της Τρίτης αυτοκτόνησε, πέφτοντας από τα Ενετικά Τείχη της πόλης, λίγα μόλις μέτρα από την επιχείρηση που διατηρεί η οικογένειά του. 

Όλα έγιναν γύρω στις 17:00 το απόγευμα. Ο νεαρός έκανε μια ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook, ζητώντας μεταξύ άλλων συγγνώμη στους ανθρώπους που τον αγαπούν για τον πόνο που θα τους προκαλούσε με την απόφασή του. 

Ηράκλειο: 27χρονος έπεσε στο κενό από τα Ενετικά Τείχη

Σε αυτήν την ανάρτηση, εξηγούσε επίσης και τους λόγους για τους οποίους θα έβαζε τέλος στη ζωή του και ζήτησε από τα μέλη του «club Original» των φιλάθλων της ΑΕΚ να παρευρεθούν στην κηδεία του. 

Στη συνέχεια ανέβηκε στα Ενετικά Τείχη της πόλης και βούτηξε στο κενό. Οι σκηνές που ακολούθησαν θυμίζουν αρχαία τραγωδία. Οι γονείς και ο αδελφός του 27χρονου άκουσαν τις φωνές και ανυποψίαστοι βγήκαν να δουν τι είχε συμβεί. Όταν αντίκρισαν το παιδί τους κατέρρευσαν και τα ουρλιαχτά της μητέρας του πάγωσαν όσους βρίσκονταν εκεί. 

Όλοι λένε πως ο νεαρός δεν είχε δείξει κανένα σημάδι που να τους κάνει να ανησυχήσουν. Εξάλλου λίγα λεπτά πριν συμβεί το τραγικό περιστατικό έπινε τον καφέ του με φίλους του, στους οποίους είπε ότι έπρεπε να φύγει γιατί είχε μια δουλειά. 

Πήγε στο κατάστημα που διατηρεί η οικογένειά του και μετά έφυγε. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 27χρονος φέρεται πρόσφατα να είχε χωρίσει, γεγονός που τον είχε επιβαρύνει ψυχολογικά. 

Η κηδεία του γίνεται αυτή την ώρα, στον Ιερό Ναό του Αφέντη Χριστού στις Πατέλλες. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top