Λάρισα: Πώς έγινε το δυστύχημα με το 20 μηνών αγοράκι- Τι είπε η μητέρα

Παρακολουθείται από ψυχολόγους η γυναίκα που παρέσυρε το μωρό της με το ΙΧ

Ασύλληπτη είναι η τραγωδία που σημειώθηκε στη Λάρισα. Μια μητέρα έκανε όπισθεν και παρέσυρε το 20 μηνών αγοράκι της, το οποίο τελικά κατέληξε στα τραύματά του.

Τραγωδία στη Λάρισα: Μητέρα έκανε όπισθεν και παρέσυρε το 20 μηνών μωρό της

Η μητέρα είναι 31 ετών, αρχισμηνίας και είναι σε κατάσταση σοκ και δίπλα της από εκείνη τη στιγμή είναι ψυχολόγος της Πολεμικής Αεροπορίας. 

Τι φέρεται να είπε η μητέρα στους αστυνομικούς 

Είχε μέσα στο αυτοκίνητο τα 3 από τα 5 παιδιά της και ετοιμαζόταν να τα πάει στον παιδικό σταθμό που είναι μέσα στην Πτέρυγα Μάχης. Κάποιο από τα παιδιά άνοιξε την πόρτα, έπεσε το 20 μηνών αγοράκι στον δρόμο και το πάτησε.

Η νεαρή γυναίκα έμενε με την οικογένειά της στις πολυκατοικίες της 110 πτέρυγας μάχης στη Λάρισα όπου και υπηρετεί. Πριν από 20 μήνες έφερε στον κόσμο το 5ο αγοράκι της κι έμελλε να το χάσει με τον πιο τραγικό τρόπο.

Το άτυχο αγόρι μεταφέρθηκε στην αγκαλιά της γιαγιάς του στα επείγοντα του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας. Πάνω από 40 λεπτά προσπάθησαν να το επαναφέρουν στη ζωή, ωστόσο δεν τα κατάφεραν.

«Ήμασταν ομάδα από παιδιάτρους, αναισθησιολόγους, νευροχειρουργούς κι εμείς στα επείγοντα, αλλά δυστυχώς το παιδάκι έφερε βαρύτατες κακώσεις» είπε ο παθολόγος Στράτος Μανουλάκας. 

Τραγική ειρωνεία... πέρυσι ένα από τα πέντε παιδιά της οικογένειας είχε πέσει από το δεύτερο όροφο! 

Τραγική ειρωνεία... πέρυσι ένα από τα πέντε παιδιά της οικογένειας είχε πέσει από το δεύτερο όροφο, όμως είχε σωθεί! Για τα αίτια αυτού του τραγικού δυστυχήματος διενεργούν έρευνα τα αρμόδια όργανα της μονάδας και η τροχαία Λάρισας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top