Βέροια: Καταστράφηκε ολοσχερώς διαμέρισμα- Δύο παιδιά γλίτωσαν από τη φωτιά

Από βραχυκύκλωμα στο καθιστικό φαίνεται να ξέσπασε η πυρκαγιά

Φωτιά στη Βέροια

Φωτιά ξέσπασε σε σπίτι στο κέντρο της Βέροιας, το πρωί της Δευτέρας, μετά από βραχυκύκλωμα στον χώρο του καθιστικού. Οι φωτογραφίες είναι σοκαριστικές αφού δείχνουν το εσωτερικό να έχει καταστραφεί ολοσχερώς. Το ευτύχημα είναι ότι σώθηκαν ο πατέρας και οι ανήλικες κόρες του που βρίσκονταν μέσα!

Ειδικότερα, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο διαμέρισμα του τέταρτου ορόφου λίγο μετά τις 09:30 το πρωί. Ο πατέρας στην προσπάθεια του να σώσει τα δύο ανήλικα του παιδιά, βγήκαν στο μπαλκόνι όπου και εγκλωβίστηκαν, καθώς οι φλόγες είχαν τυλίξει το εσωτερικό. 

Ανάστατοι οι γείτονες παρακολουθούσαν την οικογένεια να καλεί απεγνωσμένα σε βοήθεια. Ένοικος της πολυκατοικίας επιχείρησε να τους βοηθήσει, αλλά ο καπνός που έπνιξε τους κοινόχρηστους χώρους καθιστούσε αδύνατη την πρόσβαση στο διαμέρισμα.

Η Πυροσβεστική έσπευσε στο σημείο με τέσσερα οχήματα και 12 άνδρες και κατάφερε να σβήσει τη φωτιά και να απεγκλωβίσει σώους τον πατέρα και τα δυο μικρά κορίτσια. Στο σημείο έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τους παρέλαβε και τους μετέφερε στο Νοσοκομείο Βέροιας.

πηγή: veriotis.gr
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top