Οι πιλότοι της Formula 1 αγωνίστηκαν για το «Όραμα Ελπίδας»

Βράβευσαν τη Μαριάννα Β.Βαρδινογιάννη για το έργο και την προσφορά της

Στο πλευρό του Σωματείου «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» συστρατεύθηκαν για ακόμα μια χρονιά οι πιλότοι της Φόρμουλα 1, αγωνιζόμενοι στον 27ο ποδοσφαιρικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα ανάμεσα στις ομάδες  «Star Team for Children» και «Nazionale Piloti F1 Drivers»  που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Μαΐου 2019, με την ευκαιρία του MONACO FORMULA ONE GRAND PRIX 2019, στο γήπεδο Louis II του Μονακό, με την παρουσία του Πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό και της Προέδρου των Συλλόγων «ΕΛΠΙΔΑ» και «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», κυρίας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη.

83. Felipe Massa, Μαριάννα Β.Βαρδινογιάννη, Κώστας Μαστοράκης, Μανώλης Παπασάββας

Felipe Massa, Μαριάννα Β.Βαρδινογιάννη, Κώστας Μαστοράκης, Μανώλης Παπασάββας

591.  Mario di Natale , Μαριάννα Β.Βαρδινογιάννη, Κώστας Μαστοράκης

Mario di Natale , Μαριάννα Β.Βαρδινογιάννη, Κώστας Μαστοράκης

Σε αναγνώριση του σπουδαίου της έργου, οι Πιλότοι της Φόρμουλα 1 βράβευσαν την κυρία Βαρδινογιάννη με τιμητική πλακέτα, την οποία  απένειμε ο Πρόεδρος της ομάδας «Nazionale Piloti F1 Drivers» κύριος Mario di Natale, δεσμευόμενος ότι πολύ σύντομα οι Πιλότοι της Φόρμουλα 1 θα επισκεφθούν την Ογκολογική Μονάδα Παίδων προκειμένου να στηρίξουν τον αγώνα των παιδιών.

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό  

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό  

64. Mick Schumacher, Μαριάννα Β.Βαρδινογιάννη

Mick Schumacher, Μαριάννα Β.Βαρδινογιάννη  

Charles LeClerc, Μαριάννα Β.Βαρδινογιάννη

Charles LeClerc, Μαριάννα Β.Βαρδινογιάννη

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιρικός αγώνας είναι μια από τις κορυφαίες εκδηλώσεις που γίνεται κάθε χρόνο στο πλαίσιο του MONACO FORMULA ONE GRAND PRIX.  Πραγματοποιείται ανάμεσα στην ομάδα των Μονεγάσκων, «Star Team for Children», της οποίας ηγείται ο Πρίγκιπας Αλβέρτος, με τη συμμετοχή σημαντικών εκπροσώπων του αθλητισμού και των τεχνών και  στην ομάδα «Nazionale Piloti F1 Drivers», η οποία αποτελείται από παγκοσμίου φήμης πιλότους της Formula 1. 

Nazionale Piloti F1 Drivers

Στην ομάδα «Nazionale Piloti F1 Drivers»  συμμετείχαν οι κορυφαίοι εκπρόσωποι του μηχανοκίνητου αθλητισμού, φορώντας στολή με το λογότυπο του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ». Ανάμεσά τους ξεχώριζε ο πιλότος της Ferrari Charles Leclerc, ο οδηγός της ομάδας Red Bull Racing Pierre Gasly, o Carlos Sainz JR, πιλότος της McLaren καθώς και o πρώην πιλότος της Ferrari και της Williams, Felippe Massa.  Στην σύνθεση της ομάδας βρέθηκε επίσης ο γιος του σπουδαίου Michael Schumacher, Mick, ανερχόμενο αστέρι της FORMULA 1 και πολλοί ακόμα κορυφαίοι οδηγοί.

H κυρία Μαριάννα Β.Βαρδινογιάννη στον πάγκο της Nazionale Piloti F1 Drivers

Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό  κατά τη διάρκεια του αγώνα

Η ομάδα του Πρίγκιπα Αλβέρτου «Star Team for Children», κέρδισε με σκορ 3-2, όμως και οι δυο ομάδες καταχειροκροτήθηκαν καθώς έδωσαν έναν  ξεχωριστό αγώνα τα έσοδα του οποίου θα δοθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

537. Μαριάννα Β.Βαρδινογιάννη

Μαριάννα Β.Βαρδινογιάννη

Το «παρών» στη σημαντική αυτή εκδήλωση έδωσαν ο κύριος Μανώλης Παπασάββας, Διοικητής των νοσοκομείων Παίδων «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» και «Π.&Α. Κυριακού», όπως επίσης και ο εκπρόσωπος της «Nazionale Piloti F1 Drivers» στην χώρα μας, κύριος Κώστας Μαστοράκης. 

546. Μαριάννα Β.Βαρδινογιάννη, Carlos Sainz Jr

Μαριάννα Β.Βαρδινογιάννη, Carlos Sainz Jr

 Maro Engel, Μαριάννα Β.Βαρδινογιάννη

Maro Engel, Μαριάννα Β.Βαρδινογιάννη

Με το λογότυπο του Συλλόγου "ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ" αγωνίστηκαν οι πιλότοι της Φόρμουλα 1

Ο Σύλλογος «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» ευχαριστεί θερμά τον κύριο Κώστα Μαστοράκη για τη συμπαράσταση του στο έργο του Συλλόγου και τη συμβολή του στη διάδοση του μηνύματος της εθελοντικής δωρεάς μυελού των οστών.

 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top