Χανιά: Καρέ - καρέ η δολοφονία του ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ

Οι ανατριχιαστικές σκηνές που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας

Τη στιγμή της δολοφονίας του 43χρονου ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ στο Βαμβακόπουλο Χανίων καταγράφει βίντεο ντοκουμέντο. 

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που εξασφάλισε ο Alpha, ο 60χρονος δράστης του άτυχου άνδρα, μπαίνει στο κατάστημά του να τον σκοτώσει. Οι σκηνές της κάμερας ασφαλείας του μίνι μάρκετ σοκάρουν καθώς δείχνουν τον δράστη να κυνηγά το θύμα του μέσα στο μαγαζί μέχρι να του αφαιρέσει τη ζωή. 

Ο ιδιοκτήτης του μίνι μάρκετ εξυπηρετεί μια γυναίκα με το μικρό παιδί της όταν ξαφνικά μπαίνει με σταθερό βήμα ο 60χρονος δράστης κρατώντας μια νάιλον σακούλα. Μέσα σε αυτήν έχει το πυροβόλο όπλο που κατασκεύασε ο ίδιος. Οπλίζει μέσα από τη σακούλα και πυροβολεί.

Το όπλο δεν εκπυρσοκροτεί. Μπροστά σε όλους του λέει: «Δεν κράτησες τον όρκο που έδωσες!».

Βγάζει το όπλο από τη σακούλα και απειλεί και πάλι. Οι πελάτες τρέχουν πανικόβλητοι για να σωθούν, βγαίνοντας από το μαγαζί.

Το θύμα τρέχει να κρυφτεί πίσω από τους διαδρόμους. Καταφέρνει να φτάσει στην έξοδο. Εκεί όμως τον προλαβαίνει ο δράστης και τον πυροβολεί από πίσω, από απόσταση ενός μόλις μέτρου. 

Το χρονικό της δολοφονίας 

Το απίστευτο συμβάν σημειώθηκε το μεσημέρι της προηγούμενης Κυριακής στο Βαμβακόπουλο Χανίων. Ο δράστης πυροβόλησε το θύμα με και στη συνέχεια αποχώρησε από το σημείο, το οποίο σύντομα αποκλείστηκε από ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Λίγα λεπτά αργότερα, ωστόσο, εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα, παραδόθηκε και συνελήφθη. Ο 60χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι πυροβόλησε τον ιδιοκτήτη του μίνι μάρκετ λόγω κτηματικών διαφορών που έχουν. Ο 43χρονος ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ από τους πυροβολισμούς διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων και σε πολύ σοβαρή κατάσταση. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ωστόσο, το θύμα υπέκυψε στα τραύματά του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top