Χαμόγελα για τον 17χρονο αθλητή στη Βέροια: Μισάνοιξε τα μάτια του

Τον αποσωλήνωσαν οι γιατροί, αλλά παραμένει στην εντατική

Αισιόδοξοι είναι οι γιατροί για την εξέλιξη της υγείας του 17χρονου δεκαθλητή, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά κατά τη διάρκεια της προπόνησής του στη Βέροια και είχε υποβληθεί σε λεπτό χειρουργείο. 

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο νεαρός αθλητής αποσωληνώθηκε, αναπνέει μόνος του και βγήκε από τη βαθιά καταστολή. 

Βέροια: Σταθερή η κατάσταση του 17χρονου αθλητή- «Οι γονείς του ελπίζουν»

Οι γονείς του ξέσπασαν σε κλάματα ανακούφισης όταν οι γιατροί τους ενημέρωσαν ότι μισάνοιξε τα μάτια του, παραμένει όμως στην εντατική, όπου τον παρακολουθούν στενά. 

Κρίσιμες ώρες για τον 17χρονο αθλητή στη Βέροια

Μάλιστα, ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που ο αθλητής ανέβασε παλμούς, ακούγοντας τις φωνές των γονιών του, δείγμα ότι καταλαβαίνει. 

Αγωνία για 17χρονο αθλητή: Χτύπησε στο κεφάλι σε προπόνηση στο επί κοντώ

Όπως λένε οι γιατροί, πλέον έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο για τη ζωή του, όμως ο δρόμος είναι δύσκολος, αφού ακολουθεί ο Γολγοθάς της αποκατάστασης. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι με παρότρυνση του πατέρα του νεαρού, ο προπονητής και οι συναθλητές του ξεκίνησαν και πάλι τις προπονήσεις τους, αν και ψυχολογικά τους είναι ακόμα πολύ δύσκολο. 

Ο προπονητής του 17χρονου, Κυριάκος Μηνάς, είχε περιγράψει στο star.gr τον τραυματισμό του αθλητή, καθώς το παιδί είχε χτυπήσει μπροστά στα μάτια του. 

Όλον αυτόν τον καιρό μάλιστα ο ίδιος ήταν στο πλευρό τους και περίμενε ένα θετικό σημάδι για την εξέλιξη της υγείας του. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top