Συντετριμμένη η μητέρα της 8χρονης Αλεξίας: «Περιμένουμε ένα θαύμα»

Η σφαίρα προέρχεται από περίστροφο

Η βαλλιστική εξέταση "έδειξε" το όπλο που τραυμάτισε την μικρή Αλεξία από το χωριό Θεσπιές Βοιωτίας, ανήμερα του Πάσχα από αδέσποτη σφαίρα. Πρόκειται για 38αρι περίστροφο. Η μικρούλα συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή της. 

«Τον δράστη να πιάσουν ή το κορίτσι να γίνει καλά θέλουμε; Και τον δράστη θέλουμε βεβαίως να τιμωρηθεί» ξεσπάει η θεία της.

Η σφαίρα που αφαιρέθηκε από το κεφαλάκι της 8χρονης Αλεξίας και στάλθηκε για βαλλιστική εξέταση "μίλησε”. Είναι διαμετρήματος 0,38 χιλιοστών και προέρχεται από περίστροφο. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κάλυκες στο σημείο που γινόταν το γλέντι. 


Παίρνει ο πατέρας το κοριτσάκι που είχε πέσει αιμόφυρτο το πάει στο νοσοκομείο, συνεχίσανε πέφτανε οι πυροβολισμοί μέχρι που μάθανε τι έγινε και σταματήσανε όλα μετά.  Σταθερή αλλά κρίσιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του 8χρονου κοριτσιού που χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα ενώ έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του. Συντετριμμένοι οι γονείς του βρίσκονται νυχθημερόν έξω από τη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων όπου και νοσηλεύεται. Σφιχτά αγκαλιασμένοι και κρατώντας ένα κομποσκοίνι προσεύχονται για την υγεία του παιδιού τους.

Μητέρα 8χρονης: Περιμένουμε ένα θαύμα


«Είδαμε το κοριτσάκι μας. Περιμένουμε να το ξαναδούμε. Οι γιατροί κάνουν ότι μπορούν και το μόνο που θέλουμε είναι να ακούσουμε ένα καλό νέο για το παιδί μας. Περιμένουμε το θαύμα» ανέφερε η μητέρα της 8χρονης.

Αστυνομικοί «χτενίζουν» τα χωριά της Βοιωτίας

Άντρες της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών χτενίζουν από νωρίς το πρωί τα χωριά της Βοιωτίας. Οι έρευνες εστιάζονται στα τελευταία σπίτια των Θεσπιών και τα πρώτα του διπλανού χωριού Λεοντάρι όπου ήταν σε εξέλιξη γλέντι ανήμερα του Πάσχα και ακούγονταν πυροβολισμοί. 


 «Αυτοί δεν είχαν σταματήσει, πυροβολούσαν από απέναντι και πήγε ο χωροφύλακας και τους σταμάτησε. Και η άλλη σφαίρα πήγε κάτω στην αποθήκη μου» αναφέρει κάτοικος της περιοχής.

Από το χωριό Λεοντάρι ακούγονταν «πυροβολισμοί». Όπως λένε οι κάτοικοι του χωριού Θεσπιές την ώρα που τραυματίστηκε το κοριτσάκι ακούγονταν δεκάδες πυροβολισμοί. Οι αστυνομικοί κατέβηκαν στον κεντρικό δρόμο και άρχισαν να ελέγχουν τα παρακείμενα κτήρια. 


 Δυο χωριά το ένα σε απόσταση αναπνοής από το άλλο. Στις Θεσπιές όπου πυροβολήθηκε στο κεφάλι η Αλεξία από την αδέσποτη σφαίρα, υποστηρίζουν ότι ο δράστης είναι από το Λεοντάρι... Εκεί που όπως βλέπετε στο βίντεο ακούγονται συνεχείς πυροβολισμοί το βράδυ της Ανάστασης, κάτι που συνεχίστηκε και την επόμενη ημέρα. 

«Όλη η φασαρία γινόταν από απέναντι. Τα βάλαμε μέσα τα παιδιά γιατί κάθε χρόνο πέφτουν σκάγια, στα κεραμίδια, στο μπαλκόνι. Φωνάζαμε εδώ να σταματήσουν, δεν ακούγανε γιατί είχαν τη μουσική γλεντάγανε!» δήλωσε κάτοικος της περιοχής. 

Οι κάτοικοι του Λεονταρίου από την άλλη, νιώθουν προσβεβλημένοι και λένε ότι η αστυνομία πρέπει να ψάξει καλά στις Θεσπιές. 

Όλο το χωριό είναι μουδιασμένο.... Ένα ανέμελο παιχνίδι κατέληξε σε πόνο, θλίψη και αγωνία για την 8χρονη μαθήτρια που δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της. Οι συγγενείς της μικρούλας ζητούν να βρεθεί γρήγορα ο δράστης. 

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star εδώ
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top