Παιδί επιτέθηκε σε γιατρό του «Παίδων Αγία Σοφία»!

Το χτύπημα μάλιστα ήταν τόσο δυνατό που η γιατρός λίγο έλειψε να σωριαστεί

Σε γιατρό του «Παίδων Αγία Σοφία» επιτέθηκε την Μεγάλη Τετάρτη  ένα παιδί μόλις 9 ετών που φιλοξενείται στο νοσοκομείο, καθώς έχει εγκαταλειφθεί. Το χτύπημα μάλιστα ήταν τόσο δυνατό που η γιατρός λίγο έλειψε να σωριαστεί.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Ο πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου, Δημοσθένης Κωνσταντόπουλος μιλώντας στο Star είπε: «Την χτύπησε από πίσω, ζαλίστηκε, δεν περίμενε τέτοιο χτύπημα η γιατρός. Αδέρφια χτυπιούνται μεταξύ τους. Θεωρούμε ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχουν αυτά τα παιδιά είναι η ζήλια».

Πάσχα στο νοσοκομείο για τα εγκαταλελειμμένα παιδιά

Τα εγκαταλελειμμένα παιδιά νιώθουν διπλά την εγκατάλειψη αυτές τις ημέρες. Ανεβαίνουν τον δικό τους Γολγοθά. Τα μεγαλύτερα περιφέρονται στα προαύλια των νοσοκομείων. Ψάχνουν να βρουν αγάπη. Αναζητούν  μια ζεστή αγκαλιά. Δεν την βρίσκουν. Αντιδρούν με ξύλο βρισιές, παραβατικη συμπεριφορά.

Αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο «Παίδων Αγία Σοφία» φιλοξενούνται 34 παιδιά. Οι ηλικίες τους από μηνών έως 16 ετών. Πήγαν με εισαγγελική εντολή για ιατρικό έλεγχο και κάποια από αυτά έχουν μείνει 7 χρόνια μέσα στο νοσοκομείο.

Το πρόβλημα είναι οτι δεν υπάρχουν οι κοινωνικές δομές για να μεταφερθούν τα εγκαταλελειμμένα παιδιά καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεια. «Τα παιδιά αυτά και φέτος θα κάνουν μόνα τους Ανάσταση. Θα προσπαθήσουν να γεμίσουν το κενό στην πληγωμένη ψυχούλα τους, Να βρουν παρηγοριά μεταξύ τους και στο προσωπικό του νοσοκομείου», είπε ο Κώστας Γιαννόπουλος, ο πρόεδρος στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top