Νέα Επίδαυρος: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του 15χρονου – Χάθηκε σε τροχαίο

Ο μαθητής πλήρωσε με τη ζωή του το πάθος του για τις μηχανές

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του Γιάννη, του 15χρονου μαθητή, που χάθηκε σε τροχαίο με μηχανή στη Νέα Επίδαυρο, όπως βλέπετε στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του Γιάννη Σωτηρόπουλου για το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR.

«Συγκλονιστικό, δεν μπορώ να μιλήσω, το ήξερα από μωρό παιδί, ευγενικό» λέει γείτονας.  Ήταν όλοι εκεί, με ένα λευκό τριαντάφυλλο στα χέρια, για να αποχαιρετήσουν τον Γιάννη. Τον συμμαθητή τους, τον φίλο τους, τον συμπαίκτη τους, το ευγενικό παιδί με τα ξανθιά μαλλιά, που πλήρωσε με τη ζωή του το πάθος του για τις μηχανές.

 «Ο Γιάννης ήταν φίλος μας, του άρεσαν οι μηχανές, τις λάτρευε» λέει φίλος του.

Απαρηγόρητοι ήταν οι γονείς του 15χρονου μαθητή.  «Φαγώθηκε να πάρει τη μηχανή του πατέρα του» λέει κάτοικος της Νέας Επιδαύρου. 

Για τη μάστιγα των τροχαίων δυστυχημάτων, με θύματα νέα παιδιά, μίλησε ο Μητροπολίτης Αργολίδας.  «Δυστυχώς τα παιδιά βγάζουν όλη τους την επιθετικότητα στα μηχανάκια και τα αυτοκίνητα γι΄αυτό έχουμε τόσα τροχαία»

Στη μοιραία στροφή που ο 15χρονος βρήκε τραγικό θάνατο, η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που λύγισε και η σιδερένια περίφραξη.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top