Video στο Instagram είχε ανεβάσει ο 14χρονος πριν πέσει από την ταράτσα

Δυστύχημα στα Τρίκαλα - Βρέθηκε στο κενό από τον 4ο όροφο και σκοτώθηκε

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία των Τρικάλων μετά το τραγικό δυστύχημα του Μάριου.

Ο 14χρονος που έχασε τη ζωή του ανήμερα της Κυριακής των Βαΐων, είχε ανεβάσει ένα video στο Instagram λίγο πριν πέσει από την ταράτσα.

Εκεί βρισκόταν παρέα με τους φίλους του. Έπαιζαν και γυμνάζονταν όταν έγινε το κακό.Ο 14χρονος μαθητής την ώρα του παιχνιδιού βρέθηκε στο κενό από τον 4ο όροφο της πολυκατοικίας, όπου έμενε, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό εξακολουθούν να διερευνώνται, αν και οι πληροφορίες που δημοσιεύει το trikalavoice.gr, μιλούν για ελιγμούς που έκαναν τα παιδιά, τύπου παρκούρ.

Τρίκαλα: Νεκρός 14χρονος- Γλίστρησε κι έπεσε στο κενό από τον 4ο όροφο!

Τραγικές φιγούρες οι γονείς και τα δύο αδέρφια του

Οι γονείς, τα δύο αδέρφια του Μάριου αλλά και οι φίλοι τους με τους οποίους έπαιζε στην ταράτσα, όταν συνέβη το δυστύχημα, βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.

Η κηδεία του παιδιού θα γίνει σήμερα, Μεγάλη Δευτέρα, το απόγευμα στην Μητρόπολη Τρικάλων.

Συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο του 14χρονου εξέδωσαν οι διδάσκοντες και οι μαθητές του 9ου Γυμνασίου της πόλης: 

«Συγκλονισμένη είναι η σχολική μας κοινότητα, μαθητές και καθηγητές, για τον τραγικό θάνατο του Μάριου, μαθητή της Γ’ τάξης του 9ου Γυμνασίου Τρικάλων. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Μάριου. Τη Μ. Δευτέρα, 22-4-2019 και ώρα 17:30, μαθητές και καθηγητές του Γυμνασίου μας θα παραστούν σύσσωμοι στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου για να αποχαιρετήσουν τον Μάριο».


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top