Τα θύματα του «δράκου του Αμαρουσίου» ξαναέζησαν τον εφιάλτη

Αν και έχουν περάσει τρία χρόνια, ακόμη ζουν με εφιάλτες

«Οι ζωές μας έχουν αλλάξει για πάντα» αποκαλύπτουν τα θύματα του αποκαλούμενου «δράκου του Αμαρουσίου», οι οποίες, αν και έχουν περάσει τρία χρόνια, ακόμα ζουν με εφιάλτες. 

Βρήκαν το θάρρος για δεύτερη φορά να μπουν στην αίθουσα του δικαστηρίου και να αντικρίσουν ξανά το νεαρό άντρα, που άλλαξε για πάντα τη ζωή τους, όταν τους επιτέθηκε και αποπειράθηκε να τις βιάσει το καλοκαίρι του 2016. 

Τα συναισθήματα τους ήταν ανάμεικτα την ώρα της απολογίας του. Τα δάκρυά τους μπερδεύονταν με τον θυμό, με τον φόβο, με τον εκνευρισμό….

Η Ελένη, που για ευνόητους λόγους, έχουμε αλλάξει το όνομά της, μας αποκάλυψε ότι η ζωή της έχει αλλάξει ριζικά από τότε.  

«Αισθάνομαι άβολα, όταν κάποιος άγνωστος περπατάει δίπλα μου. Σταματάω και τον αφήνω να με προσπεράσει. Κάποιες φορές πηγαίνω από τη διάβαση σε μία προσπάθεια να ξεπεράσω αυτό που έγινε. Δεν είναι εύκολο, αλλά δεν θα του κάνω τη χάρη», δηλώνει.

Κάποιες από τις κοπέλες έφυγαν από την περιοχή, άλλαξαν σπίτι. Ακόμα και τώρα παρακολουθούνται από ψυχολόγο.

Στις καταθέσεις τους τα θύματα του «δράκου» σόκαραν. «Νόμιζα ότι τελείωσε η ζωή μου» είπε η γυναίκα που αναγνώρισε στο πρόσωπο του 33χρονου, τον άνθρωπο που της επιτέθηκε στην υπόγεια διάβαση του Χαλανδρίου, λίγο πριν τον συλλάβουν.

«Λυτρώθηκα που με συνέλαβαν , γιατί μπορεί αργότερα να άκουγα φωνές "σκότωσέ την"», δηλώνει ο ίδιος, ισχυριζόμενος ότι οι φωνές που άκουγε στο κεφάλι του, δεν τον άφηναν να βρει την ησυχία του. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top